Prima pagină » Cancan » Oana Roman – transformare spectaculoasă! Cum arată vedeta acum

Oana Roman – transformare spectaculoasă! Cum arată vedeta acum

13 aug. 2020, 08:17,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman – transformare spectaculoasă! Foarte multă vreme, fiica fostului premier al României a suferit din cauza kilogramelor în plus. Însă, în ultima vreme, înarmată cu o voință de fier, Oana Roman a reușit să scape de multe din kilogramele nedorite.

Ani la rândul, Oana Roman a fost ținta glumelor răutăcioase din cauza kilogramelor în plus pe care le avea. La un moment dat, chiar ea a explicat de ce a fost grasă mereu. Însă după mai multe diete eșuate, se pare că a găsit cheia succesului și acum arată mai bine ca niciodată.

Oana Roman – transformare spectaculoasă!

De curând, Oana Roman și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o fotografie în care se vede cât de mult a slăbit și în care arată foarte bine. Aceasta se pare că a câștigat lupta cu kilogramele în plus și astfel le-a închis gură răutăcioșilor.

Vedeta s-a fotografiat într-o rochie neagră, de vară, care îi pune în evidență silueta. Machiată și accesorizată corespunzător, Oana a stârnit admirația fanilor și a demonstrat că se poate. Este evident că multe din kilogramele în plus au fost date jos. Mai mult, Oana Roman pare să transmită mesajul că nu o să se oprească aici.

A vrut să arate că se poate

Fiica fostului premier Petre Roman a vrut să demonstreze tuturor că se poate. Însă în primul rând a vrut să-și dovedească sieși. Ea a început încă din luna noiembrie un program de slăbit iar acum culege roadele muncii depuse. Mai mult, se pare că nu este vorba despre o dietă strictă sau de ore întregi petrecute la sală. Totul se rezumă la ambiție și perseverență.

„Da. Se poate. Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a spus Oana Roman.

Merge des la piscină

Acum, de când este din ce în ce mai slabă, Oana Roman merge din ce în ce mai des la piscină. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când a mers la o piscină de fițe din Capitală, fiind însoțită de fiica și partenerul ei. Cum tot mai mulți și-au manifestat curiozitate cu privire la modul în care arată vedeta după ce slăbit, ajungând să poarte cu trei măsuri mai puțin la blugi, fiica lui Petre Roman a decis să se le satisfacă curiozitatea fanilor.

A îmbrăcat un costum de baie negru dintr-o singură piesă și s-a pozat pe marginea piscinei, purtând și o eșarfă alb-negru în zona abdomenului. Vedeta susține că este abia începutul, pentru că are de gând să mai dea jos câteva kilograme jos.

Iar după cum arată acum putem spune că Oana Roman a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Așadar, dacă există voință, se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *