Prima pagină » Cancan » Oana Roman și Marius Elisei, o nouă despărțire? Ce a declarat vedeta după ce s-a zvonit că s-a certat cu partenerul ei

Oana Roman și Marius Elisei, o nouă despărțire? Ce a declarat vedeta după ce s-a zvonit că s-a certat cu partenerul ei

12 ian. 2022, 10:49,
BZI.ro, în Cancan

Circulă anumite zvonuri că între Oana Roman și Marius Elisei ar fi vorba de o nouă despărțire după o presupusă ceartă care ar fi avut loc de curând. După cum se știe, cei doi au o relație tumultuoasă, ba chiar la începutul anului trecut Oana și Marius au divorțat. Cu toate acestea, în prezent ei sunt din nou împreună de dragul fiicei lor dar și pentru că mai au sentimente unul pentru celălalt.

S-au certat sau nu Oana Roman și Marius Elisei?! Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor fanilor în ultimele zile. Fiica fostului premier Petre Roman și fostul ei soț, Marius Elisei, trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Și aceasta pentru că cei doi s-au s-au certat, s-au despărțit, au divorțat, apoi s-au împăcat. Însă, cu toate certurile și despărțirile dintre ei, cei doi amorezi se întorc mereu unul la celălalt.

Oana Roman și Marius Elisei, o nouă despărțire?

Așadar, în ultima perioadă, presa a vuit pe baza unui anumit subiect, mai exact faptul că Oana Roman și Marius Elisei ar fi ajuns, din nou, în pragul despărțirii. Astfel, în acest caz, Oana Roman a ținut să facă lumină și a dat totul din casă, explicând, concret, cum stau lucrurile între ea și partenerul de viață. Dar iată de la ce au pornit zvonurile legate de presupusa ceartă dintre cei doi. Oana Roman se numără printre cele mai sincere vedete din showbiz-ul românesc, iar aceasta nu stă pe gânduri niciodată atunci când vine vorba să spună lucrurilor pe nume.

Ei bine, recent, partenera de viață a lui Marius Elisei a dat totul din casă despre relația sa. Și aceasta pentru a-i lămuri pe fani ce se întâmplă, de fapt, între ea și tatăl fetiței sale, Isabela. În urmă cu câteva zile, cunoscutul cuplu i-a pus pe fani pe jar, deoarece Marius Elisei a postat un mesaj destul de dur în mediul online, care a stârnit foarte multe contoverse în rândul internauților. Și așa s-a ajuns să fie pusă sub semnul întrebării relația dintre Marius și Oana Roman.

„Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a scris Marius Elisei pe Instagram.

La rândul ei, imediat după mesajul lui Marius Elisei, Oana Roman a făcut și ea o postarea care i-a pus și mai tare pe jar pe fani. Pur și simplu aceștia au crezut că între cei doi parteneri a avut loc o nouă ceartă.

Oana Roman: „Mai avem și noi momente aiurea”

Astfel, Oana Roman a lămurit într-o manieră politicoasă zvonurile potrivit cărora ea și tatăl fetiței ei s-ar fi certat. Vedeta a explicat că, de fapt, postările lor din mediul online au fost scoase din context, asta pentru că ambii parteneri au făcut referire la lucruri cu totul diferite când au scris respectivele mesaje pe internet. De asemenea, vedeta a mai spus că ea și Marius Elisei mai au mici certuri, „momente aiurea”, însă acestea inevitabil își fac prezența în orice relație. Mai precis, în final, Oana Roman a declarat că între ea și partenerul de viață nu s-a întâmplat nimic iar relația lor merge înainte.

„Mă duc în vizită la mama și în drum am mai citit din mesajele primite de la voi. Am înțeles că iar discută despre viața mea unii care nu m-au văzut în viața lor. Am primit mesaje că prin presă, pe la televizor sau nu știu ce emisiuni comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat sau nu știu de unde a tras lumea concluzia asta. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. (…) Nu vă mai faceți griji! Este totul în regulă. Mai avem și noi momente aiurea, dar este totul OK. A postat Marius un story cu subînțeles și eu am postat alt story, care cică tot cu subînțeles. Poate eu am pus un story care era legat de cu totul altceva”, a precizat fiica fostului premier.

În altă ordine de idei, Oana Roman și Marius Elisei sunt bine mersi și nici vorbă de o nouă despărțire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *