Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman și Marius Elisei nu mai fac nuntă! Ce decizie au luat, după un an de la divorț

Oana Roman și Marius Elisei nu mai fac nuntă! Ce decizie au luat, după un an de la divorț

03 iun. 2022, 19:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu un an, la notar, însă la câteva luni de la despărțire au decis să-și mai dea o șansă. După marea împăcare, vedeta a anunțat că ea și tatăl fiicei sale se gândesc să facă din nou nunta, pentru a-și reînnoi jurămintele.

Într-un interviu recent, însă, fiica lui Petre Roman a mărturisit că s-a răzgândit în privința organizării evenimentului.

Oana Roman: „Nu știu dacă mai facem nunta”

Oana Roman și Marius Elisei aveau în plan să se recăsătorească după marea împăcare. Mai mult, vedeta chiar își dorea să îmbrace din nou rochia de mireasă în momentul în care ea și tatăl copilului ei aveau să-și reînnoiască jurămintele.

Cei doi au amânat inițial evenimentul din cauza pandemiei, spunând că așteaptă să fie ridicate restricțiile. Acum, însă, se pare că Oana și Marius s-au răzgândit în privință nunții.

„Nu știu dacă mai facem nuntă! Nu avem noi răbdare să organizăm evenimente acum. E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem doar noi la o biserică sau la o mănăstire. Să nu ne știe nimeni! Cred că e mult mai bine așa! Dacă e o să ciocnim un pahar acasă, la noi în curte, cu 5 prieteni și asta basta”, a declarat Oana Roman, pentru click.ro.

Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei de când s-au împăcat?

Oana Roman și Marius Elisei au dezvăluit că au o căsnicie fericită, însă vedeta recunoaște că nu este mereu totul numai lapte și miere în relația lor.

Ca în orice cuplu, cei doi au și mici discuții în contradictoriu peste care reușesc, însă, să treacă destul de repede.

„Nouă ne merge bine în căsnicie acum, slavă Domnului, sănătoși să fim! Ne mai certăm noi, ne mai ciondănim, ne împăcăm, ca în orice cuplu, dar, per total, e bine.”, a adăugat Oana Roman, pentru sursa amintită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *