Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii

06 iul. 2022, 18:30,
în Cancan ultimă oră

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună, apoi s-au despărțit, iar acum s-au afișat iar împreună. Cei doi pare că au revenit la sentimente mai bune, deși în urmă cu două săptămâni, vedeta tv a declarat că relația celor doi nu mai este ca la început.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună, apoi au divorțat la începutul anului 2021, mergând la notar. După câteva luni de separare, cei doi au decis să își mai dea o șansă, având în vedere că au o fiică minunată împreună.

Deși s-au împăcat iar în urmă cu câteva luni, Oana declarat că între ea și Marius există din nou divergențe. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că tensiunile au reapărut în relația lor, iar cea mai afectată de toate certurile este fiica lor, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii

În urmă cu câteva săptămâni, Oana a declarat că între ea și Marius Elisei au apărut noi probleme de cuplu, iar fetița lor, Isabela, suferă foarte mult. Din declarațiile făcutde de fiica lui Petre Roman, părea că se va ajunge la o nouă despărțire, dar se pare că cei doi au decis să lase deoparte neînțelegerile și să se înțeleagă bine.

Deși totul părea sfârșit, Oana și Marius s-au afișat împreună la nunta unui prieten de familie. Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care și ea și Marius Elisei zâmbesc și par lipsiți de griji și de probleme.

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de o nouă despărțire

Înainte să fie văzuți împreună, Oana Roman spunea că existau foarte multe neînțelegeri si divergențe, însă Marius Elisei spunea că relația cu Oana este una bună.

„Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!’,, a declarat Oana Roman pentru click.ro.Marius Elisei, despre relația cu Oana Roman.

„Dacă voiam să se afle, spuneam exact . am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. , a declarat Marius Elisei la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024