Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman și-a mutat mama într-un alt azil. Ce a determinat-o pe vedetă să ia această decizie radicală: „Mama va sta aici”

Oana Roman și-a mutat mama într-un alt azil. Ce a determinat-o pe vedetă să ia această decizie radicală: „Mama va sta aici”

28 sept. 2022, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Oana Roman a decis să o ducă pe mama sa într-un alt azil în care beneficiază de mai mult ajutor pentru problemele pe care le are. În urmă cu câteva săptămâni, Mioara Roman a suferit o operație destul de complicată la șold.

Din fericire, intervenția a fost un real succes, iar fiica sa, Oana Roman, a putut răsufla ușurată. După câteva săptămâni de la operație, fiica lui Petre Roman a decis să-și mute mama la un alt centru pentru că acolo poate beneficia și de recuperare.

Oana Roman și-a mutat mama într-un alt azil

Oana Roman a fost mereu alături de mama sa și a vrut ca aceasta să aibă parte de cele mai bune condiții și să fie îngrijită cu foarte mult simț de răspundere. Astfel, vedeta a ales cele mai bune centre pentru bătrânii cu probleme de sănătate care necesită o îngrijire specială.

Până în acest moment, Mioara Roman a fost foarte bine îngrijită, iar Oana Roman nu are decât cuvinte de laudă pentru echipa medicală, însă a decis să o mute într-un alt centru.

Oana Roman a anunțat în mediul online că o va muta pe mama sa într-un alt centru de recuperare de lux din Snagov și a spus că în acel loc, mama sa poate face inclusiv kinetoterapie, pentru a se reface complet după operația dificilă prin care a trecut.

„Aici va face inclusiv kinetoterapie, pentru a se reface complet după operația dificilă în zona șoldului. Am ajuns în locul unde va veni mama pentru o perioadă de recuperare. Arată incredibil. Cam așa arată acest loc. Are o secție de recuperare medicală super performantă. Mama va sta aici o perioadă pentru a face Kinetoterapie și recuperare medicală după operația la șold”, a scris Oana Roman pe Instagram.

În ce stare se află Mioara Roman după operație?

Mioara Roman a trecut printr-o operație destul de grea, iar recuperarea este la fel de grea și anevoioasă. Oana Roman nu uită nicio clipă de mama ei și o vizitează cât de des îi permite programul.

„Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`