Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman și-a modificat dieta și a renunțat definitiv la un produs. „Mă simțeam super balonată”

Oana Roman și-a modificat dieta și a renunțat definitiv la un produs. „Mă simțeam super balonată”

12 mai 2023, 10:05,
BZI.ro, în Radio

Oana Roman le-a povestit recent fanilor că și-a modificat dieta și a renunțat definitiv la un produs care nu-i făcea bine deloc. Vedeta are un regim personalizat, prin care a redus toate cantitățile din ceea ce mănâncă. În plus, în prezent, Oana Roman nu mai consumă deloc sucuri acidulate deoarece se simțea tot timpul balonată.

În ultimii ani, Oana Roman a adoptat un stil de viață sănătos și a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. Vedeta a mărturisit că a încercat toate dietele existente, însă nu a obținut rezultatele dorite. Așa că în cele din urmă a apelat la un regim alimentar personalizat. Totodată, recent a mai făcut o modificare la programul ei alimentar, eliminând complet un produs.

Cum arată stilul de viață al Oanei Roman

În ultimii trei ani, Oana Roman a trecut printr-o schimbare spectaculoasă, după ce și-a schimbat stilul de viață și a slăbit peste 20 de kilograme. Vedeta spune că a obținut rezultatele dorite nu printr-o dietă minune, ci reducând considerabil porțiile de mâncare. Deși nu frecventează sala de fitness, fosta soție a lui Marius Elisei este adepta tratamentelor corporale, care au ajutat-o să reducă câțiva centimentri din talie și șolduri.

Programul alimentar al Oanei Roman se bazează pe fructe, ciorbe, legume, iar de ceva vreme a renunțat definitiv și la pâine. Pe contul personal de Instagram, acolo unde este urmărită de zeci de mii de persoane, vedeta a susținut că a decis să renunțe la sucurile acidulate și a găsit un înlocuitor sănătos și prietenos cu silueta.

Oana Roman și-a modificat dieta

Oana Roman a renunțat la sucurile acidulate, motivând că îi provocau o puternică senzație de balonare. Pentru că se apropie vara, vedeta a început să consume limonadă, însă a punctat că nu-și îndulcește băutura cu zahăr sau îndulcitor. Fosta soție a lui Marius Elisei susține că nu bea niciodată alcool, având în vedere efectele nocive asupra sănătății.

„Am eliminat complet sucurile acidulate… Mă simțeam super balonată de la ele deși nu beam prea des. Limonadă fresh cu îndulcitor sau puțină miere și apă, ceai fără zahăr și fără înduclitor, cafea și cam atât. Eu nu beau alcool practic niciodată”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

În prezent, Oana Roman nu are o dietă prescrisă de un nutriționist, însă a redus considerabil porțiile de mâncare și este mulțumită de rezultatele obținute. Vedeta recunoaște că se „înfometează”, căci pauza între mesele ei este de 14 ore.

„Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și înfometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13.

Mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, s-a destăinuit Oana Roman.

Comentarii
  • Persoana asta de când este vedetă? Nu am știut, mă întreb care este definiția unei vedete!
    Cică a renunțat la pâine, dar mănâncă covrigi. Ptiu drace, ești varză, femeie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *