Prima pagină » National » Oana Roman se ceartă iar cu Marius Elisei. Scandalul pornește de la bani acum

Oana Roman se ceartă iar cu Marius Elisei. Scandalul pornește de la bani acum

10 oct. 2024, 19:23, 1 ,
Redacția BZI în National

Oana Roman i-a transmis un mesaj tranșant lui Marius Elisei. Vedeta vrea să știe unde sunt banii din alocația fiicei sale, după ce, în fiecare lună, sumele au fost încasate într-un cont deschis de el. Oana Roman a spus că fiica ei nu beneficiază, din acet motiv, de alocație.

Oana Roman este o mamă dedicată, iar creșterea fiicei sale este prioritatea ei. Vedeta îi asigură fetiței tot ceea ce are nevoie, astfel că Isabela nu simte lipsă de nimic când vine vorba de lucruri materiale. Chiar și așa, Oana Roman și-a amintit că fiica ei nu beneficiază, de când s-a născut, de alocație.

Ce s-a întâmplat cu alocația fiicei Oanei Roman

Încă de când s-a născut fiica ei, Oana Roman a mărturisit că aceasta nu beneficiat niciodată de alocație. Acest lucru se întâmplă nu pentru că statul nu i-ar fi oferit acest drept, ci pentru că banii sunt virați într-un cont deschis de Marius Elisei.

Între timp, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a spus că nu a avut niciodată acces la contul în care intră banii din alocația Isabelei, motiv pentru care vrea să vadă soldul contului și veridicitatea declarațiilor lui Marius Elisei, care a declarat, în trecut, că banii sunt acolo, pentru că nici el, nici Oana Roman nu ar putea să extragă bani fără acordul din ambele părți.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație. Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta l-a invitat pe Marius Elisei să îi prezinte soldul contului

Oana Roman a spus că își dorește să vadă dacă ceea ce a declarat Marius Elisei este adevărat, și anume faptul că banii pe care i-a încasat din alocația Isabelei sunt încă în acel cont. Oana Roman a făcut această invitație publică, pentru că a spus că niciodată, de 11 ani, nu a avut acces la contul bancar respectiv.

„El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm”, a declarat vedeta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`