Prima pagină » Cancan » Oana Roman, scandal cu Vica Blochina. Au recurs la amenințări

Oana Roman, scandal cu Vica Blochina. Au recurs la amenințări

08 iul. 2021, 09:34,
în Cancan

Oana Roman se află în scandal cu Vica Blochina după ce fosta amantă a lui Victor Pițurcă a umilit-o public. Fiica lui Petre Roman a avut o reacţie dură şi a promis că va rezolva situaţia în instanţă. Oana se declara extrem de dezamăgită și susține că nu se aștepta că neînțelegerile dintre ele să ajungă chiar în acest punct.

Cele două păreau să aibă o prietenie sinceră, însă lucrurile pe care Oana Roman le-ar fi făcut ar fi determinat-o pe Vica Blochina să iasă la atac.

Oana Roman, scandal cu Vica Blochina

Din cate se pare, Oana Roman vrea să ajungă cu aceasta problemă în instanță.

„Nu am ce comenta. Nu discut niciodată despre ce comentează alții despre mine pentru că așa am fost educată. Fiecare face ce crede și, dacă am ceva de reglat, reglez dacă este cazul în instanță, dacă e vorba despre denigrare. Altfel, eu nu am ce comenta. Mulțumesc”, a declarat Oana Roman pentru cancan.ro.

De la ce ar fi pornit cearta între Oana Roman şi Vică Blochina

”Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul.

După ce a plecat Marius, cu toți banii, cu toate hainele și cu firma, Oana mi-a dat mesaj că îi pare rău, că suferă și atunci «fata bună» iar s-a activat și am dus-o de mânuță peste tot, am ajutat-o și cu bani.

Ea de mine s-a folosit foarte mult.

Când vrei să verifici un prieten, vezi cum e când nu mai are nevoie de tine, cum se poartă cu tine când nu mai are nevoie de ajutorul tău.

Nu suntem certate, pur și simplu nu vorbesc cu ea. Am trecut o dată cu vederea. Pentru mine nu mai există nicio cale de împăcare, niciodată, în viața asta. Am trecut o dată cu vederea”, a declarat Vica.

Oana Roman, vești triste despre mama sa

Oana Roman a vorbit cu lacrimi în ochi despre ce i se întâmplă mamei sale. Mioara Roman suferă de Parkinson, o afecțiune care evoluează în rău.

„Astăzi am ajuns s-o iau pe mama de aici de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care ea suferă, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi. Și trebuie avut mare grijă că ea să nu evolueze, să stagneze și în mod constant și periodic chiar trebuie să vină să facă aceste proceduri și tratamente pe care le face aici.

Așa că periodic vă mai veni două-trei săptămâni să facă aceste procedure și tratamente care o ajută ca starea ei să rămână bună și să nu evolueze. Vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutorul pe care le acordă mamei și… Doamne ajută!”, a spus Oana Roman pe Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *