Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei: „Sunt foarte fericită că situația este așa”

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei: „Sunt foarte fericită că situația este așa”

31 mai 2023, 10:35,
BZI.ro, în Radio

Oana Roman pare să-i fi dat o nouă șansă fostului soț și s-a împăcat cu Marius Elisei, de care se despărțise la începutul anului. Cei doi au fost o perioadă într-un conflict deschis și s-au jignit și insultat în spațiul public. Cu toate acestea, Oana Roman și tatăl fiicei sale au îngropat securea războiului de ceva vreme, fiind în relații bune în prezent.

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au participat la nunta Bellei Santiago. Oana a povestit că se cunoaște de câțiva ani cu soțul artistei și au devenit prieteni, după ce au fost vecini. Acum, aceasta a spus ce planuri de vacanță are pentru vara asta, dar și ce relație are în prezent cu Marius Elisei.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei

Oana Roman ne-a vorbit despre relația ei cu Marius Elisei. O bucată de vreme, cei doi au avut un conflict, pe care l-au extins în mod public. Și-au aruncat jigniri, amenințări, cuvinte dure, dar se pare că acum spiritele s-au calmat, iar relația lor a intrat pe un făgaș bun. Iar acest lucru este îmbucurător, mai ales că cei doi au o fiică împreună.

„Eu sunt foarte ok, liniștită, foarte bine. Marius vine, iese cu Isa, ieșim, vorbim. Sunt foarte fericită că situația este așa. S-au calmat apele, e totul ok, Doamne, mulțumesc, Slavă Domnului. Pentru Isa este foarte important ca noi să fim ok, prieteni, să putem să ieșim, să colaborăm, să facem lucruri împreună. Mie îmi place să lucrez cu el, pentru că el mă cunoaște, știe care este stilul meu.

Colaborăm și e zona asta a site-ului pe care îl avem și suntem ok. Dacă vom fi din nou împreună, doar viața o să o spună. Eu nu știu să zic. Eu las timpul să vorbească, întotdeauna. Așa e cel mai bine, spun eu. Nu trebuie să forțezi lucrurile, nici să le grăbești, trebuie să le lași să se întâmple așa cum trebuie și ele se întâmplă când trebuie și cum trebuie”, a precizat Oana Roman.

Oana Roman, invitat de onoare la nunta Bellei Santiago

Oana Roman a fost una dintre invitații de onoare la nunta Bellei Santiago și a lui Ionuț Grigore. Aceasta a povestit despre prietenia ce îi leagă și cum s-au cunoscut. Aceștia sunt foarte apropiați unii de ceilalți.

„Cu mare drag am venit la nunta lor. Noi am fost vecini, pentru că ei au avut un restaurant, care era fix gard în gard cu casa noastră și câțiva ani am fost vecini. Era o foarte mare bucurie, pentru că Bella cânta în fiecare seară și când auzeam că începe să cânte, mă duceam repede în restaurant ca să o ascult. Ne-am înțeles foarte bine, mergeam mereu la ei. Îmi sunteți foarte dragi amândoi”, a mărturisit Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *