Prima pagină » Actualitate » Oana Roman, revoltată că nu a putut vota: „ Efectiv nu se putea respira”

Oana Roman, revoltată că nu a putut vota: „ Efectiv nu se putea respira”

10 iun. 2024, 10:27,
BZI.ro, în Actualitate

Oana Roman a fost extrem revoltată că nu a putut vota. Cunoscuta vedetă a mers să voteze la alegerile locale și europarlamentare la o sală de sport din Tunari, la care este arondată. Vedeta a făcut, însă, cale întoarsă la scurt timp, demoralizată fiind de coada de oameni care așteptau să intre să voteze, dar și de căldura insuportabilă.

Oana Roman, revoltată că nu a putut vota

Duminică, 9 iunie, s-au desfășurat alegerile locale și cele europarlamentare. Oana Roman a mers și ea să își exercite acest drept la secția din Tunari, acolo unde locuiește, însă a avut parte de o experiență foarte neplăcută.

Oana Roman nu și-a exercitat, în cele din urmă, dreptul de vot, din cauza aglomerației și a faptului că nu era aer condiționat, atmosfera fiind irespirabilă. Vedeta s-a plâns pe story de acest aspect, la doar la câteva ore distanță, Oana postând un alt story în care povestea cât de mult timp a petrecut la coadă la concertul lui Connect-R.

„Am vrut să și votez, nu s-a putut. Strada mea era arondată la sala de sport din Tunari, imensă, unde erau 2 cabine de vot sau 3. Nu era aer condiționat, era efect de seră, o căldură de 48 de grade și intrau câte doi oameni odată. O coadă de nedescris, deși într-o sală atât de mare pentru 5 străzi câte erau arondate ar fi putut să pună mai multe cabine sau să dea drumul la aer condiționat. Efectiv nu se putea respire“, s-a plâns Oana Roman.

Oana Roman a mărturisit că a renunțat pe ultima sută de metri să mai voteze, însă a transmis că va încerca să își exercite acest drept în cazul europarlamentarelor, la o altă secție din Capitală.

O prietenie specială cu Connect-R

Pentru Connect-R, 9 iunie a fost o zi importantă, acesta sărbătorind împlinirea celor 42 de ani pe scena de la Arenele Romane. Cântărețul a organizat un concert pe care l-a numit „Ziua lui Ștefan”. Oana Roman a fost și ea prezentă la eveniment și, deși a fost nevoită să petreacă minute bune la diferite cozi, de data aceasta, cozile nu au mai deranjat-o.

„Am căutat loc de parcare 30 de minute, am stat 25 de minute la coadă să iau jeton și mai am încă minim pe atât de stat la altă coadă ca să iau și băutură, adică apă și Cola, cu jetonul pentru care deja am stat la coadă“, a spus influencerița pe un alt story, postat la câteva ore distanță după cel realizat la scurt timp după ce a plecat de la secția de votare.

Pe Oana Roman și pe Connect-R îi leagă o prietenie îndelungată.

„Exista câțiva artiști în România pe care îi admir, iar printre favoriții mei este Connect-R! Îmi place că e asumat, talentat și inteligent! Azi e ziua lui și îi spun și eu «La multi ani!» Iar vouă, parafrazându-l, vă spun: mai dați-vă-n dragostea mea!”, a menționat Oana Roman într-o postare mai veche pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *