Prima pagină » Cancan » Oana Roman, reacție acidă la adresa femeilor. De ce are vedeta mulți prieteni bărbați: „Ei nu au invidii, răutăți, nu bârfesc prost”

Oana Roman, reacție acidă la adresa femeilor. De ce are vedeta mulți prieteni bărbați: „Ei nu au invidii, răutăți, nu bârfesc prost”

13 sept. 2024, 14:16,
Cezar Bulgaru în Cancan

Oana Roman a avut o reacție acidă la adresa femeilor deoarece consideră că acestea sunt foarte rele, se bârfesc, sunt invidioase, motiv pentru care nu pot să lege prietenii adevărate.

Vedeta are o legătură deosebită cu prietenii bărbați din viața ei și mărturisește că așa a fost mereu, s-a înțeles mai bine cu bărbații decât cu femeile.

Oana Roman, reacție acidă la adresa femeilor

Unul dintre motive este faptul că poate vorbi deschis cu ei, fără teama de a fi criticată.

„Eu am foarte mulți prieteni adevărați bărbați. Sunt exemplul că se poate. Eu vorbesc de prietenii bărbați care au fost toată viața prietenii mei. Sunt lucruri pe care, cu soțul nu le vorbești, le vorbești cu prietenele. Confidențele. Nu există niciun om pe lumea asta cu care să nu aibă un prieten cu care să aibă confidențe. Nu există. Întotdeauna noi trebuie să avem o parte de lume și de viață care să fie doar a noastră.

Trebuie să fie un echilibru. Nu trebuie să fim dependenți neapărat tot timpul de celălalt. Fiecare om are o personalitate de sine stătătoare. Atunci, acea personalitate de sine stătătoare trebuie să îi permită să aibă o bucată de suflet, de lume, de trăire care să fie doar a lui.

Ideea este că eu mă simt binecuvântată pentru că viața asta mi-a dăruit cei mai buni prieteni bărbați, pentru că ce poți vorbi cu bărbații, nu poți vorbi cu femeile. Bărbații nu au invidii, nu au gelozii din alea proaste. Nu au răutăți, nu bârfesc prost cum fac femeile. Te poți baza pe prietenia lor într-un mod fabulos”, a declarat Oana Roman, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Ce spune Oana Roman despre prietenia pe care o are cu Cătălin Botezatu

Fiica lui Petre Roman, care era prim-ministru al României la acea vreme, l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu pe când acesta era fotomodel.

„Ne-am cunoscut imediat după revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana (n.r. – Loreda Groza) și cu Țeavă (n.r. – Cărălin Căţoiu, iubitul cântăreţei la acea vreme) la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu. Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții. Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: cine e băiatul ăsta? Zice că e un manechin. Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos. Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: uau! Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era pe scenă.

După aceea evident că ne-am cunoscut și ne-am împrietenit și de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani”, a mai spus Oana Roman, care a dezvăluit acum că designerul  a trecut prin momente extrem de dificile:

„Cred că a fost o situație-limită a lui, în care el s-a bazat pe mine și pe foarte puțini oameni din jurul lui. În momentul în care a ieșit de acolo, de unde a fost fără voia lui și fără vreo vină reală și nu-l mai băga nimeni în seamă. Și îmi aduc aminte că ne-am dus la un restaurant și s-a așezat la masă și nu s-a așezat nimeni lângă el. Și m-am așezat eu, surorile Vlasov (n.r. – Vanda şi Ingrid) și cred că mai era Dana Săvuică, nu mai țin minte exact. În rest nu s-a așezat nimeni cu el la masa atunci”, a spus Oana Roman penntru Ciao!.

Recent, Oana Roman a avut o reacție acidă la adresa femeilor despre care crede că nu pot lega prietenii sincere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *