Prima pagină » Cancan » Oana Roman, protagonista unui incident șocant în trafic. Ce s-a întâmplat între ea și un alt șofer!

Oana Roman, protagonista unui incident șocant în trafic. Ce s-a întâmplat între ea și un alt șofer!

22 nov. 2022, 14:12,
în Cancan

Oana Roman a avut un incident în trafic, din cauza unui şofer, care era extem de grăbit şi nu a mai respectat regulile de circulaţie. Vedeta mergea cu mașina pe străzile unui cartier din nordul Bucureștilui și nici nu se aștepta la ceea ce urma să se întâmple.

Oana Roman, incident în trafic. Fiica lui Petre Roman are o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare şi îşi ţine prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce i se întâmplă, în fiecare zi. Un șofer din trafic a vrut să întoarcă pe o străduță îngustă, iar gesturile pe care le-a făcut acesta au fost neașteptate.

Oana Roman, incident în trafic

Bărbatul a început să o înjure pe Oana Roman. De asemenea, acesta i-a înjurat și pe ceilalți șoferi pentru a-l lăsa să-și facă manevra și să nu se apropie de el. Vedeta a scris despre această întâmplare pe rețelele sociale, acolo unde a împărtășit evenimentul nefericit.

„Domnul foarte nervos a vrut să întoarcă în loc pe o stradă din aia minunată și foarte „lată” din Pipera, și a înjurat, și gesticulat și a făcut foarte urât pentru că noi care veneam pe sensul celălalt n-am înțeles ce dorea dânsul să facă”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

Oana Roman încearcă să repare lucrurile dintre ea și tatăl fiicei sale

Vedeta de televiziune spune că în toată perioada cât ea i-a acordat toată atenția sa mamei ei, Marius Elisei nu i-a reproșat absolut nimic, însă s-a simțit singur și neglijat, iar acum Oana Roman promite că va face tot ce-i stă în putere pentru ca relația lor să fie așa cum era odată.

„Vorbind astăzi, realizez cât de mult l-a afectat. Acum, îmi dau seama ce am făcut. El s-a schimbat un pic și nu reușeam să înțeleg de ce. Realizez că el are dreptate că s-a simțit neglijat, singur. Are dreptate că a fost doar el în relație, în ultimele luni. Încerc să repar lucrurile”, a mai adăugat Oana Roman.

Din ultimele imagini postate de aceasta pe rețelele de socializare dovedește și că se ține de cuvânt. Ea, Marius Elisei și Isabela, fiica celor doi, au plecat pentru câteva zile în vacanță, iar imaginile vorbesc de la sine. Oana Roman și partenerul ei de viață pare că se sorb din priviri, iar lucrurile între ei pare că sunt cum nici nu se putea mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`