Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman, primele declarații după ce Mioara Roman a fost înmormântată

Oana Roman, primele declarații după ce Mioara Roman a fost înmormântată

27 feb. 2024, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Ieri, Mioara Roman a fost înmormântată. Au fost momente grele pentru întreaga familie. Cele două fiice, Oana și Catinca Roman au avut alături oameni apropiați, care au doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun că a fost un om deosebit.

De departe, ziua de ieri a fost cea mai dificilă pentru familia Oanei și Catincăi Roman. Mioara Roman a fost înmormântată, iar înainte de acest moment, cele două fiice și-au dorit să țină cont de dorințele femeii care le-a dat viață.

Oana Roman, primele declarații după ce Mioara Roman a fost înmormântată

Astăzi, Oana Roman a revenit cu un mesaj pe contul de Instagram, atunci când le-a mulțumit celor care i-au fost aproape de când a murit Mioara Roman. Vedeta spune că a simțit că are sprijin în aceste zile grele și că nu este singură pe lume. De altfel, Oana Roman a visat-o pe mama ei cu o zi înainte să aibă loc slujba de înmormântare și îi este recunoscătoare pentru fiecare moment petrecut împreună.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și profesionalismul tău desăvârșit. Mulțumesc familiei Pascu în integritatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape și mi-au trimis gânduri. Mulțumesc Părintelui Cărămizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor opt preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc, mama, pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Semnele pe care Oana Roman le-a primit înainte ca Mioara Roman să fie înmormânată

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeralii, spunea că Mioara Roman a avut două dorințe de care familia a ținut cont, și anume florile albe și să fie condusă pe ultimul drum cu decență.

Pe lângă coliva cu foiță de aur, familia a decis să facă și un coș cu produsele preferate ale Oanei Roman, asta după ce vedeta a visat-o pe mama ei în timp ce ținea un coș de paie în mână, pe care l-a dăruit.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`