Prima pagină » Cultural » Oana Roman, prima reacție după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman. „Este realmente…”

Oana Roman, prima reacție după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman. „Este realmente…”

04 iul. 2022, 09:27, 1 ,
în Cultural

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii ei cele mai importante momente din viața sa. Vedeta își promovează afacerile și contractele de imagine cu diferite companii.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii ei cele mai importante momente din viața sa. Vedeta își promovează afacerile și contractele de imagine cu diferite companii.

Oana Roman, primele declarații după ce a fost acuzată că trăiește din banii lui Petre Roman

Oana Roman muncește foarte mult pentru ca afacerile sale să prospere și pentru a-i oferi familiei sale un trai confortabil. Vedeta și-a deschis propria afacere, un magazin online de haine și accesorii și își rotunjește veniturile. Recent, Oana a fost deranjată de comentariul unei internaute care a acuzat-o că trăiește pe banii tatălui ei, Petre Roman. Acuzația a fost trimisă sub forma unui mesaj privat primit de vedetă pe o platformă de social media și pe care l-a făcut public.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?’, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman.

Mesajul critic a primit o reacție dură din partea Oanei Roman. Vedetaa a invitat-o pe cea care i-a adus acuzații să încerce să trăiască în locul ei timp de o săptămână.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.’, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.

Oana, despre relația cu tatăl ei

Oana Roman își dorește ca tatăl ei să fie mai prezent în viața ei și a fiicei sale.Izabela are o relație specială cu tatăl ei, iar acum înțelege că bunicul ei a fost o personalitate politică importantă în România.

„Iza îl iubește foarte mult (n.r. pe Petre Roman) și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok.Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna’, a spus fiica lui Petre Roman pentru impact. ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *