Prima pagină » Cancan » Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit. Cum arată în costum de baie

Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit. Cum arată în costum de baie

30 iul. 2020, 07:50,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman a slăbit considerabil și nu se ferește să o arate. Vedeta s-a răsfațat și s-a relaxat în weekend la piscină! Iată cum s-a fotografiat! Oana Roman a slăbit câteva măsuri și este extrem de mândră de noua siluetă. Vedeta a surprins din nou, cu o nouă apariție la piscină, unde s-a bucurat de soare și apă și a uitat de griji.

Se pare că vacanțele la malul mării nu au fost suficiente, astfel că acum a mers la o piscină de fițe din Capital, fiind însoțită de fiica și partenerul ei.

Cum tot mai mulți și-au manifestat curiozitate cu privire la modul în care arată vedeta după ce slăbit, ajungând să poarte cu trei măsuri mai puțin la blugi, fiica lui Petre Roman a decis să se le satisfacă curiozitatea fanilor.

A îmbrăcat un costum de baie negru dintr-o singură piesă și s-a pozat pe marginea piscinei, purtând și o eșarfă alb-negru în zona abdomenului. Vedeta susține că este abia începutul, pentru că are de gând să mai dea jos câteva kilograme jos.

Dieta cu care a topit kilogramele

Oana Roman a început o dietă cu ajutorul căreia a topit kilogramele. Rezultatele sunt vizibile, iar vedeta a dezvăluit că a dat jos mai bine de trei mărimi la haine, fiind fericită că a reușit să îmbrace blugi skinny măsura 42.

Fiica lui Petre Roman este ambițioasă și nu are de gând să se oprească aici: se pare că obiectivul ar fi să ajungă la mărimea 38: „M-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine să întru în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție. Până la 38 mai e puțin”, a transmis Oana Roman.

Cum a reușit Oana Roman să slăbească

Oana Roman și-a schimbat stilul de viață încă de anul trecut și a reușit să slăbească fără să se înfometeze. „Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, ne-a spus Oana, în urmă cu ceva timp.

La un moment dat, ea a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie, unde arăta că urmează și ea somodieta, dieta ‘inventată’ de Adelina Pestrițu. Vedeta a precizat că nu reușește să țină acest regim, însă a învățat cum să mai reducă din mese. La prânz, Oana Roman consumă nuci, alune și caju, iar dimineața abia dacă mănâncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *