Prima pagină » Cancan » Oana Roman o atacă pe Catinca după ce a fost judecată pentru modul în care a organizat înmormântarea mamei sale. „Nu te implici cu nimic, nu plătești nimic.”

Oana Roman o atacă pe Catinca după ce a fost judecată pentru modul în care a organizat înmormântarea mamei sale. „Nu te implici cu nimic, nu plătești nimic.”

12 apr. 2024, 12:19,
în Cancan

Oana Roman o atacă pe sora ei, Catinca, după ce a fost judecată pentru modul în care a organizat înmormântarea mamei sale.

Invitată recent în emisiunea Cristinei Șișcanu, Catinca Roman a abordat o temă delicată: moartea mamei sale, Mioara Roman. Aceasta a mărturisit că nu este de acord cu fastul cu care a fost organizată înmormântarea de către sora sa, Oana Roman, preferând o ceremonie mai simplă și mai discretă.

Ce a declarat Catinca Roman

Declarațiile Catincăi vin în contextul unor tensiuni deja existente între cele două surori, legate de starea de sănătate a mamei lor și de implicarea fiecăreia în îngrijirea acesteia.

Deși nu a intrat în detalii legate de aspectele care au nemulțumit-o, Catinca a subliniat dorința sa pentru o ceremonie mai intimă, care să reflecte personalitatea mamei sale și nu statutul social al familiei.

„ A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși .”, a dezvăluit Catinca.

Oana Roman o atacă pe Catinca

În schimb, Oana Roman nu a rămas pasivă și a criticat-o aspru pe sora sa, pe care o acuză că nu a contribuit în niciun fel, nici financiar, nici spiritual, la organizarea înmormântării mamei lor. Prin urmare, nu are dreptul să fie nemulțumită de modul în care ea a gestionat această situație.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că tu ai fi făcut altfel, că poate ar fi fost mai bine așa.

Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă noi am ajutat, dacă noi am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o candelă pentru cineva, dacă am dat măcar cuiva un pachet, dacă ne-am gândit să ajutăm un om în nevoie pentru sufletul celor plecați. Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să comentăm ceea ce fac ei, atâta timp cât noi nu facem nimic. Eu nu îmi permit să îi judec pe alții și nu mi-am permis să o fac niciodată, nici măcar pe cei apropiați mie.

Nu e treaba mea să judec, nu este treaba mea să îmi dau cu părerea. Eu îmi văd de ale mele și merg pe drumul meu, fac tot ce cred și tot ce simt astfel încât să fiu cu inima împăcată, să fiu cu conștiința împăcată, să știu că în fața lui Dumnezeu mi-am făcut datoria pe acest pământ, pentru părinții mei, pentru copilul meu și față de prietenii care merită.

Gândiți-vă înainte să comentați, gândiți-vă înainte să deschideți gura, gândiți-vă înainte să vă băgați în seamă cu alții pentru că întâi trebuie să vă uitați în oglindă și după aceea să vă uitați la ceilalți. Este important să înțelegi că trebuie să iubești curat și frumos, trebuie să înveți să fii pe pământ, nu doar să exiști. Trebuie să trăiești, nu doar să supraviețuiești. Trebuie să iubești, să fii bun, să fii îngăduitor și dacă nu reușești să o faci și ai probleme, trebuie să te tratezi, înainte să îi acuzi pe alții .”, a spus Oana Roman în mediul.

Oana Roman a atacat-o pe Catinca în urma declarațiilor făcute de aceasta în cadrul unui podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *