Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman nu mai vrea să audă de relații, după despărțirea de Marius Elisei! Vedeta a rămas cu un gust amar: ”Cu toții avem anumite aventuri”

Oana Roman nu mai vrea să audă de relații, după despărțirea de Marius Elisei! Vedeta a rămas cu un gust amar: ”Cu toții avem anumite aventuri”

01 sept. 2024, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Oana Roman a spus lucrurilor pe nume! Vedeta nu mai vrea să audă de relații, după ce căsnicia cu Marius Elisei și-a lăsat adânc amprenta în ceea ce o privește. Oana Roman a rămas cu un gust amar și nu intenționează să mai intre într-o relație de iubire.

După căsnicia cu Marius Elisei, Oana Roman a făcut schimbări mari în viața ei. S-a concentrat asupra carierei și s-a dedicat creșterii fetiței sale, iar gândurile de a-și face o relație de iubire a fost inexistent. Așa intenționează să și rămâmă, căci Oana Roman nu mai vrea să aibă un partener.

Oana Roman nu mai vrea să audă de relații amoroase

Oana Roman a trăit o dezamăgire uriașă atât în timpul căsniciei, cât și după despărțirea de Marius Elisei, motiv pentru care în aceste momente nu își mai dorește să își caute un alt partener. Nu se gândește la o posibilă relație și nici nu crede că se va întâmpla acest lucru în viitor.

De asemenea, vedeta nu vrea să mai audă nici de Marius Elisei și nu dorește să vorbească cu el. Singurele discuții dintre cei doi sunt pe mail și au legătură cu fiica lor, Isabela. Oana Roman a mărturisit că este o femeie liberă și nu are nevoie de obligații sau de alte aspecte care ar putea să îi încurce viața.

”Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Știi cum e, cu toții avem anumite aventuri, asta e altceva, dar eu nu îmi doresc o relație, nu îmi doresc să mă mai complic, nu îmi doresc să mai trebuiască să dau explicații și raport nimănui cuiva în viața aceasta. (…) Eu pot, din nou, să mă duc unde vreau, să fac ce vreau, să vorbesc cu cine vreau, să salut pe cine vreau, pentru că era o problemă și dacă salutam pe cineva. Mă bucur că pot să fac absolut tot ceea ce îmi trece mie prin cap. După sănătate, libertatea este lucrul cel mai important”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.

Vedeta ar fi fost șantajată

Marius Elisei ar fi șantajat-o pe Oana Roman. Vedeta a făcut declarații, în urmă cu mai mult timp, despre unul dintre cele mai marcante momente ale fostei sale căsnicii. Marius Elisei i-ar fi furat telefonul și ar fi citit conversații cu alte persoane.

”Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *