Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei! A făcut totul public: „El are bani doar de țigări”

Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei! A făcut totul public: „El are bani doar de țigări”

08 feb. 2023, 22:39,
în Cancan ultimă oră

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit că a fost nevoită să se ocupe singură de responsabilitățile casnice, inclusiv de cățelușa familiei, care a devenit mamă de curând. Vedetei nu i-a fost deloc ușor și a ținut să împărtășească ce i se întâmplă și cu cei care o urmăresc în mediul online, dar s-a lovit de un val de critici.

Sătulă de comentariile răutăcioase, fiica lui Petre Roman a vrut să lămurească întreaga situație și să spună lucrurilor pe nume! Iată ce a spus despre fostul ei partener!

Oana Roman le dă replica celor care o critică: „M-am enervat foarte rău!”

Familia Oanei Roman s-a mărit în urmă cu câteva săptămâni, după ce cățelușa ei, Luna, a adus pe lume mai mulți pui. Cum răspunderea este una mare, iar costurile sunt pe măsură, vedeta a decis să vândă cățelușii. Chiar ea a explicat în mediul online că îi nu îi este deloc ușor să aibă grijă de aceștia, dat fiind faptul că are un program destul de încărcat.

Declarațiile Oanei au stârnit un val de critici în mediul online, iar unii dintre internauți au acuzat-o fie că se plânge de responsabilități.

Sătulă de comentariile răutăcioase, vedeta a ținut să le dea replica celor care au judecat-o și nu s-a ferit să-l menajeze nici pe Marius Elisei, care nu ar mai fi avut grijă de animale, după despărțire.

„Au sărit deșteptele care îmi spun: ‘Nu te mai plânge că strângi după căței, că tu ți-ai asumat să ai pui, dacă o sterilizai pe Luna nu mai aveai problema asta’, ceea ce înseamnă că nu mă urmăresc și habar nu au, pentru că am explicat că nu mi-am dorit acești pui, că Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei, pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile, că el are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu”, a declarat Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Oana Roman: „ A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit”

Oana Roman a mărturisit că nu vrea să facă afacere din banii de pe acești căței, însă vrea să își acopere cheltuielile sale. Vedeta spune că Marius Elisei a vrut acesti pui, însă trebuia să facă credit la bancă, deoarece nu are bani.

„M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta. Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro. El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit, și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte”, a mai spus Oana Roman, în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *