Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman, mesaj tranșant după ce Lorena Buhnici a criticat „mâncarea de săraci”

Oana Roman, mesaj tranșant după ce Lorena Buhnici a criticat „mâncarea de săraci”

03 aug. 2022, 23:46, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Roman a reacționat public și a transmis un mesaj tranșant, după ce s-a aflat ce declarații controversate a mai făcut Lorena Buhnici în trecut. Se pare că soția lui George Buhnici a criticat, într-un interviu realizat chiar de către celebrul vlogger, ceea ce ea a numit „mâncare de săraci”.

Pe Youtube, într-un vlog din anul 2017, George Buhnici și-a intervievat soția. Ținând cont de scandalul recent care i-a avut ca protagoniști pe cei doi, multă lume a scormonit în trecutul lor, scoțând la iveală mai multe declarații controversate ale acestora.

Oana Roman, mesaj tranșant pentru Lorena Buhnici

În anul 2017, în vlogul postat pe Youtube, George Buhnici și-a întrebat soția dacă are vreo mâncare românească pe care nu o suportă de loc. Răspunsul Lorenei Buhnici a fost unul surprinzător, iar replicile ei de la acel moment i-au revoltat acum pe mulți, după ce au fost readuse în actualitate. Printre cei care au reacționat dur se numără și Oana Roman.

„Bame, praz… de-astea. Nu le înțeleg. Cred că asta e mâncare de săraci”, a afirmat Lorena Buhnici în vlogul soțului ei. Imediat, George Buhnici a aprobat spusele ei și i-a răspuns scurt, cu „Da!”.

Oana Roman a ținut să reacționeze acum și i-a criticat în termeni duri pe cei doi soți.

„Doamna spune că meseria ei este să facă PR și comunicare. Are însă probleme serioase de comunicare personală. De exemplu, disprețuiește săracii. Și spune: «Nu-mi plac bamele și prazul, e mâncare de săraci». Și o spune senin! Iar soțul râde încântat. Ce n-au înțeles dânșii e că sărăcia constă în altceva și dacă ai un minim de bun simț nu disprețuiești «săracii» și nici o altă categorie de oameni’, este mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.

Cum l-a apărat Lorena Buhnici pe soțul ei

Cu toate că George Buhnici a comparat-o cu o minoră în interviul acordat pentru Antena Stars, Lorena nu doar că nu a condamnat public spusele acestuia, ba chiar l-a mai și apărat. Reacția a venit la câteva zile de la momentul declanșării scandalului.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte’, a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *