Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman, mesaj dur la adresa lui George Buhnici! Vedeta, umilită ani la rând din cauza kilogramelor în plus

Oana Roman, mesaj dur la adresa lui George Buhnici! Vedeta, umilită ani la rând din cauza kilogramelor în plus

20 iul. 2022, 10:55,
BZI.ro, în Radio

Fiica primului premier de după Revoluție, Oana Roman, a luat atitudine și a transmis un mesaj dur la adresa lui George Buhnici. Recent, fostul prezentator al emisiunii „I like IT” de la Pro TV a făcut mai multe afirmații nefericite cu privire la adresa femeilor care merg pe Litoral. Astfel, tot internetul a luat foc, George Buhnici fiind atacat din toate părțile pentru cele spuse. Printre persoanele care s-au simțit jignite se numără și Oana Roman, care ani la rândul s-a luptat cu kilogramele în plus.

Oana Roman a fost întotdeauna sinceră cu fanii ei și, de-a lungul timpului, chiar dacă a primit foarte multe critici din cauza kilogramelor sale, nu s-a sfiit să vorbească despre greutatea sa. În urmă cu ceva timp, fanii vedetei au fost de-a dreptul șocați când au văzut cât de mult a slăbit. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman a început din nou să țină dietă, deoarece vrea să-și atingă obiectivul cu orice preț. Cu toate acestea, Oana Roman susține că vreme de 25 de ani a fost victima bullying-ului din greutății corporale.

Oana Roman, mesaj dur la adresa lui George Buhnici

Oana Roman a criticat cu vehemență declarațiile lui George Buhnici despre femei. Cu toate că nu intenționa să vorbească despre acest subiect, pentru că se află în vacanță, iar scopul ei este să se relaxeze, Oana Roman a intervenit totuși în scandalul generat de declarațiile controversate ale lui Buhnici. Vedeta a răbufnit în mediul online, acolo unde a condamnat ideile emise de Buhnici în cadrul interviului, însă a ținut să precizeze și faptul că, vreme de 25 de ani, a suportat criticile celor din jurul ei din cauza kilogramelor în plus și că s-a confruntat cu o reală problemă de-a lungul timpului.

Declarațiile lui George Buhnici sunt comentate și analizate de toată lumea în această perioadă și se pare că și Oana Roman a simțit nevoia să intervină și să spună ce are pe suflet. Vedeta nu a putut să rămână nepăsătoare în fața declarațiilor șocante făcute de fostul prezentator al emisiunii „I like IT” referitoare la femeile care nu au grijă de corpul lor și care nu merg la sală pentru a le putea admira formele atunci când merge la plajă.

„Dragii mei, fiind în vacanță nu am vrut să comentez nimic legat de afirmațiile lansate de George Buhnici în mediul online. Mi s-a părut că este sub demnitatea mea să comentez inepțiile unui om despre care eu nu am cuvinte efectiv.(…) Azi am văzut însă o postare care a ridicat o problemă la care mă gândesc și eu, și anume la ipocrizia celor din online.(…) 25 de ani cât eu am fost călcată în picioare pentru că eram grasă, nimeni nu a reacționat.

25 de ani ați tăcut, nimeni nu a sărit în sus şi nu a zis nimic.(…) Era mișto pentru că toată lumea o călca în picioare pe Oana Roman, era amuzant. Și nu numai eu am fost așa. Am fost jignită ani la rând de bărbați, dar și de femei.(…) Nu e corect. Ce a spus omul ăla este o mizerie fără margini.(…)”, a declarat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Cum a slăbit Oana Roman

În urmă cu un an, Oana Roman a reușit să scape de peste 20 din kilogramele nedorite, însă consideră că nu e suficient. Și chiar dacă acum este într-o formă de zile mari, ea recunoaște cu sinceritate că ar vrea să mai slăbească măcar 10 kilograme. Oricum, în anii trecuți, ea a fost ținta criticilor cu privire la greutatea corporală. Pe atunci se spunea că mănâncă prea multă shaorma, că mereu îi este foame, astea fiind glumele cele mai ușoare. Așa că nu a mai rezistat și a luat atitudine, urmând cu strictețe o dietă.

„Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident”, spunea în urmă cu ceva timp Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *