Prima pagină » Actualitate » Oana Roman, la plajă, într-o rochie scurtă! Cum a putut să se afișeze la 48 de ani!

Oana Roman, la plajă, într-o rochie scurtă! Cum a putut să se afișeze la 48 de ani!

11 iul. 2024, 08:24,
în Actualitate

Oana Roman se află în vacanță la mare zilele acestea și se bucură din plin de liniște și relaxare. În vârstă de 48 de ani, Oana Roman a mers la plajă, într-o rochie scurtă și cu bretele subțiri. Fiica lui Petre Roman s-a declarat o mare iubitoare de mare și a postat în mediul online câteva fotografii inedite de pe plajă.

Oana Roman, la plajă, într-o rochie scurtă!

Oana Roman este foarte activă în mediul online. Aceasta își ține mereu fanii din spațiul virtual la curent cu activitățile sale, iar de data aceasta le-a împărtășit câteva momente imortalizate în escapada la mare. Nu este prima ieșire pe litoral de anul acesta, însă ori de câte ori ajunge la mare, Oana Roman postează în mediul online diverse fotografii de acolo. Acum, fiica lui Petre Roman s-a pozat într-o rochie de plajă neagră, scurtă și cu bretele subțiri.

Oana Roman vrea să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru micșorarea abdomenului. Cum arată vedeta complet nemachiată Oana Roman, apariție provocatoare la plajă, la 48 de ani.

„Iubesc marea cu pasiune! E locul în care mă simt acasă, mă simt împlinită și fericită. Voi sunteți la mare sau la munte?”, a scris Oana Roman în dreptul imaginilor de pe litoral.

Internauții au răspuns întrebării Oanei, iar cei mai mulți s-au declarat fanii vacanțelor la mare, dar au fost și persoane care au spus că preferă muntele.

„Muntele și marea au fiecare farmecul lor, vă doresc să vă bucurați de vacanțe minunate alături de fetiță! Pupici!!!” / „Bine și frumos să- ți fie acolo unde- ți place!! Zile senine!” / „Marea e superbă. Distracție plăcută”  / „Și eu iubesc marea! Te îmbrățișez cu drag, Oana!” / „Mare!! M-aș muta la mare daca s-ar putea!”, au scris câțiva internauți în dreptul postării Oanei Roman.

Oana Roman, reîntoarcerea în televiziune

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc, a vorbit pentru prima dată după mult timp despre o revenire în televiziune. Ce a avut de declarat fiica lui Petre Roman.

De mulți ani de zile, Oana Roman a devenit una dintre cele mai renumite creatoare de conținut din România. S-a axat pe zona online-ului, care a devenit o sursă în plus de venit. În trecut, a existat o perioadă în care a cochetat și cu televiziunea. Ce spune acum însă despre o revenire în acest domeniu.

Oana Roman a avut o perioadă în care a activat pe micile ecrane, apoi a decis să se retragă. Acum, după ani buni de absență, fanii au început să-i adreseze întrebări în acest sens. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai întoarce la TV.

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac”, a fost răspunsul primit de internautul care i-a adresat întrebarea Oanei Roman, care s-a afișat la plajă, într-o rochie scurtă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`