Prima pagină » Cancan » Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei! Gestul bărbatului în prima zi de școală

Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei! Gestul bărbatului în prima zi de școală

12 sept. 2023, 08:46,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei în prima zi de școală a fiicei lor, Isa. Fiica acestora a început clasa a treia, însă tatăl ei a ales să nu fie alături de ea la începutul anului școlar.

La începutul anului 2023, după mai mult de zece ani de relație, cuplul a decis să se separe. Au divorțat de doi ani, dar încercau să repare relația, cel puțin pentru binele fiicei lor. Cu toate acestea, nu au reușit  și au urmat o serie lungă de critici, reproșuri și acuzații. Toate acestea au fost temperate doar de dorința lor ca Isa să aibă părinți care să se înțeleagă și, desigur, din respect pentru anii petrecuți împreună.

Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei

Orice copil dorește ca părinții să fie alături de el în momentele importante, cum ar fi prima zi de școală. Isa, după divorțul părinților ei, ar fi vrut să-l vadă pe tatăl ei în curtea școlii, dar acest lucru nu a fost posibil.

„Azi Isa a început clasa a 3-a. Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut -o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Oana Roman este profesoară la școala fiicei sale

Oana Roman a că a mutat-o pe fiica sa la o școală privată din apropiere de Pipera, unde ea îi va fi profesoară. Fiica lui Petre Roman va preda cursuri de bune maniere, protocol și etichetă.

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a spus vedeta acum o săptămână, la Antena Stars.

Odată cu începerea noului an scolar, Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei deoarece nu a participat alături de fiica sa la ceremonia de deschiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *