Prima pagină » Actualitate » Oana Roman își caută soț pe Facebook! Vrea să o ducă pe Coasta de Azur

Oana Roman își caută soț pe Facebook! Vrea să o ducă pe Coasta de Azur

17 iun. 2024, 10:42,
BZI.ro, în Actualitate

Oana Roman își caută soț pe Facebook. Anunțul a fost postat pe unul dintre cele mai cunoscute grupuri de Facebook din România. Claudia Ileana Nicolau, fondatoarea grupului, obișnuiește să organizeze uneori weekenduri speciale. Unul dintre cele mai așteptate astfel de weekenduri poartă numele „Cupidoniada”, ocazie prin care membrii singuri ai grupului au ocazia să se prezinte și să anunțe că sunt în căutarea unui partener / partenere.

Oana Roman își caută soț pe Facebook!

Grupul „Nu mai port“ a devenit o comunitate foarte frumoasă, care numără aproape 60.000 de membri. Oamenii își vând bunurile pe care nu le mai poartă. De la haine, la accesorii, chiar și case. Cupidoniada este ceva cu totul și cu totul special. Există chiar și bebeluși care s-au născut în urma unor anunțuri magice ale câtorva membri. Alții, rămași încă singuri mai speră. Iar duminică, și-a încercat norocul și Oana Roman.

Pentru Oana a fost o adevărată probă de curaj, expunându-se cu bune și cu rele și admițând că a venit vremea să se gândească la un viitor cu un posibil ”EL”.

„Dacă e bal, bal sa fie! Rog seriozitate!  48. Berbec. Copil – o fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și pe cele doua suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Va rog eu, nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta”, a scris Oana Roman.

Multe dintre prietenele grupului i-au urat Oanei să-și găsească jumătatea, pentru că o merită.

Mai mult, Oana a postat și imagini concludente, cu ea atât machiată, cât și fără machiaj, pentru o transparență totală a anunțului.

Oana Roman a vrut să prindă buchetul la nunta lui Pepe

Oana Roman s-a așezat să prindă buchetul la nunta lui Pepe. La doi ani de la divorțul de Raluca Pastramă, cântărețul a decis să mai acorde încă o șansă iubirii, iar în anul 2022 se căsătorea civil cu Yasmine Ody. Zilele trecute, s-au căsătorit religios, iar la petrecere au luat parte peste 300 de invitați, care s-au distrat pe cinste.

Chiar dacă Pepe și Yasmine și-au dorit o nuntă atipică, fără tradiții și obiceiuri, cei doi au respectat totuși câteva tradiții, precum aruncatul buchetului. Când a venit momentul, doamnele și domnișoarele necăsătorite s-au adunat laolaltă și au încercat să prindă buchetul miresei.

Printre ele s-a numărat și Oana Roman, care s-a așezat cât mai aproape de mireasă, pentru a-și spori șansele. La un moment dat, Romică Țociu, prezentatorul evenimentului, a rugat-o pe Oana Roman și pe cele din primul rând să facă un pas mai în spate, ca să nu fure startul.

„Stai un pic…fetele mai în spate. Să moară mama, că vă lovește. Natanticu pleacă de aici. Atenție… 3,2,1…Start”, a spus Romică Țociu.

Până la urmă, Ramona Olaru a fost cea care a reușit să prindă buchetul.

Oana Roman își caută soț pe pe Facebook, postând un anunț în acest sens pe un grup al rețelei de socializare.

Comentarii
  • La virsta și fața ei să zică mersi daca apare vreun nebun so ducă în Pădurea spînzuraților!, bășinoasa are aere de divă

  • Unde mä ? Asta nici pe centura bucureștiului nu merită efortul

  • De ce nu cere parale de la babac-su sa plece pe Coasta de Azur. Poate ii ia taticul bile Dus si atat.Ar putea revitaliza seria filmelor cu jandarmii de la St. Tropez, ceva de genul: „Les gendarmes et la vieille salope”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024