Prima pagină » Cancan » Oana Roman își acuză fostul soț că și-ar fi abandonat fiica. „Nu mai merită titulatura de părinte”

Oana Roman își acuză fostul soț că și-ar fi abandonat fiica. „Nu mai merită titulatura de părinte”

22 nov. 2023, 13:23,
în Cancan

Oana Roman a răbufnit și îl acuză pe fostul soț că și-ar fi abandonat fiica și nu mai vrea să știe nimic de ea. Vedeta s-a plâns pe rețelele sociale că este nevoită să se ocupe singură de creșterea Isabelei. Nu în ultimul rând,  Oana Roman a trimis câteva săgeți și înspre tatăl ei, despre care spune că a fost absent o bună parte din viața ei.

Oana Roman a răbufnit zilele trecute la adresa lui Marius Elisei, plângându-se fanilor că se ocupă singură de creșterea fetiței sale. Vedeta a spus că uneori îi este foarte greu și simte că nu mai poate face față. Recent, ea a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care își acuză fostul soț că este total absent din viața copilului și nici măcar nu se interesează de nevoile ei.

Oana Roman își acuză fostul soț că și-ar fi abandonat fiica

După ce părea că l-a dat uitării pe fostul soț, acum ea a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. A avut o perioadă foarte încărcat pentru ea, motiv pentru care a simțit nevoia să se descarce. Aflată în mașină, bruneta a izbucnit în lacrimi și a explicat și motivul pentru care este în această stare.

„Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. (…) În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

Și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil… Și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Săgeți înspre Petre Roman

Oana Roman a continuat să spună că niciun copil nu merită să fie abandonat de părinte. Iar aceste precizări le-a făcut în deplină cunoștință de cauză, deoarece a trăit pe pielea ei aceste lucruri. Astfel, ea nu a ezitat să spună că și tatăl ei, Petre Roman, a fost destul de absent în viața ei.

„Bine, sunt alții care își părăsesc 4, 5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut, că sunt femei care au mai mulți. Pentru că niciun copil pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte. Niciun om care nu își iubește, își neglijează și abandonează un copil nu merită să fie părinte, pentru că dacă poți trăi fără să îți pese de copilul tău, nu meriți nimic.

Pentră că nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta, știu cum e și știu cât de dureros e să vezi cum un părinte dispare deodată”, a mai transmis Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`