Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman, în război cu sora vitregă. Vedeta îl acuză totodată și pe fostul soț

Oana Roman, în război cu sora vitregă. Vedeta îl acuză totodată și pe fostul soț

03 feb. 2023, 11:09,
BZI.ro, în Radio

Oana Roman trece prin momente dificile și pare să fi pornit un război cu sora vitregă, după ce recent s-a despărțit de tatăl fiicei sale. Acum, fiica fostului premier Petre Roman o acuză pe Catinca Roman că refuză să o viziteze pe mama lor. Astfel, susține Oana Roman, Catinca nu ar mai fi mers de mai bine de 6 luni la centrul de recuperare în care se află Mioara.

Recent, Oana Roman s-a despărțit, definitiv, de tatăl fiicei sale, după 10 ani de relație. Ba chiar, l-a acuzat pe Marius Elisei că nu contribuie la creșterea fiicelor lor. Însă pe lângă această problemă, Oana Roman se confruntă și cu alte probleme. Vedeta a răbufnit în mediul online și la adresa surorii sale, Catinca Roman. Motivul ar fi că sora ei nu și-ar mai fi vizitat mama de șase luni.

Oana Roman, în război cu sora vitregă

Vedeta a postat în mediul online un mesaj surprinzător. În prezent, Oana Roman pare să se confrunte și cu alte greutăți după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Pe lângă separarea de tatăl fiicei sale, fiica lui Petre Roman a lăsat să se înțeleagă că este foarte supărată pe sora ei, Catinca. Motivul ar fi refuzul acesteia de a o vizita pe mama lor.

Oana s-a despărțit recent de Marius Elisei, la scurt timp după ce au împlinit 10 ani de relație. Vedeta a declarat că separarea este definitivă și a recunoscut că trece prin momente grele. Mai mult, fiica lui Petre Roman a susținut în urmă cu putin timp că sora ei, Catinca, refuză să o viziteze pe Mioara Roman la centrul de recuperare. Oana a spus că sora ei refuză în continuare să meargă la mama ei, deși nu ar mai fi văzut-o de șase luni.

„Iar azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce acuzații îi aduce lui Marius Elisei

Oana Roman este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta a mărturisit că a rupt orice legătura cu Marius Elisei. Mai mult, l-a acuzat pe acesta că nu contribuie cu niciun ajutor financiar la creșterea fiicei lor, Isabela.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat”, a mai precizat Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *