Prima pagină » Cancan » Oana Roman, imagini de colecție cu tatăl ei și mesaj special de ziua lui. Petre Roman a împlinit 78 de ani

Oana Roman, imagini de colecție cu tatăl ei și mesaj special de ziua lui. Petre Roman a împlinit 78 de ani

24 iul. 2024, 12:09,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman a publicat recent câteva imagini de colecție cu tatăl ei, primul premier post-decembrist, cu ocazia aniversării acestuia. Petre Roman a împlinit 78 de ani pe 22 iulie, astfel că fiica sa a ținut să marcheze momentul pe contul de socializare. Oana Roman a precizat și că relația cu tatăl ei s-a îmbunătățit după decesul mamei sale.

Petre Roman a împlinit, pe 22 iulie, vârsta de 78 de ani, iar fiica lui, Oana, l-a sărbătorit pe rețelele de socializare prin intermediul unui clip realizat din mai multe fotografii. Influencerița a publicat imagini de colecție în care apare cu tatăl său, din copilărie și până în prezent, potrivit Unica.

Oana Roman, imagini de colecție cu tatăl ei

Petre Roman a împlinit 78 de ani, iar fiica lui nu a lăsat ziua să treacă fără a-și sărbători tatăl. Influencerița a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, unde a împărtășit cu fanii și un clip realizat din mai multe fotografii din copilărie și până în ziua de azi, realizate în unele din cele mai importante momente din viețile lor.

Oana Roman a afirmat, cu mai multe ocazii, că are o relație specială cu tatăl ei, acesta fiind alături de ea în momente importante, precum ziua nunții. Într-o altă fotografie, fostul premier poate fi văzut într-un parc, pe când Oana era mică, iar acesta o supraveghea în timp ce ea se dădea pe un tobogan.

„La mulți ani, Tata! Te iubim! Să ne trăiești sănătos și fericit!”, este mesajul transmis de Oana Roman pe Instagram pentru Petre Roman.

Ce relație are Oana Roman cu tatăl ei

Oana Roman a făcut și o declarație cu privire la stilul de viață al tatălui ei și spune că i se pare că timpul a trecut frumos peste ei.

„Pusesem pe Instagram astăzi o poză cu mine și cu tata cam în aceeași poziție la 18 ani distanță de când a împlinit el 60 de ani și una de anul trecut și mi se pare că parcă nu a trecut timpul așa de urât peste noi și mi-a plăcut ce am văzut și da, să dea Dumnezeu să fie la fel de bine și în formă în continuare pentru că arată fabulos, dar asta se datorează unui stil de viață foarte disciplinat la el”, a declarat influencerița.

Petre Roman a adoptat un stil de viață sănătos, acesta alegând să consume alimente sănătoase și să facă sport. De asemenea, fostul premier merge la masaj și are mare grijă și de aspectul lui fizic. În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman dezvăluia că relația cu tatăl ei s-a îmbunătățit după decesul mamei sale, Mioara Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024