Prima pagină » Cancan » Oana Roman îl dă în judecată pe Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman s-a decis să ia măsuri legale împotriva fostului său soț

Oana Roman îl dă în judecată pe Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman s-a decis să ia măsuri legale împotriva fostului său soț

18 iul. 2024, 14:28,
în Cancan

Oana Roman îl dă în judecată pe Marius Elisei și îl acuză de abandon. Neglijarea constantă a tatălui de a contribui la întreținerea fiicei lor a determinat-o pe mama sa să solicite sprijinul instituțiilor abilitate, adoptând o măsură drastică.

După separare, Isabela a rămas sub îngrijirea mamei sale, Oana Roman, care afirmă că fetița a suferit mult din cauza divorțului. Oana îl acuză pe Marius Elisei de absență completă din viața fiicei lor, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional.

Oana Roman îl dă în judecată pe Marius Elisei

Contactată de spynews.ro, fiica lui Petre Roman a declarat că preferă să nu comenteze pe această temă, dar are încredere că autoritățile vor acționa corect și că va primi dreptatea cuvenită.

Vedeta a mai precizat că: „Acesta este un demers făcut după numeroase încercări în care a dorit să se înțeleagă în mod amiabil cu tatăl fetiței, însă fără niciun rezultat”.

În februarie 2021, în momentul în care Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă, au încheiat un acord în care Marius s-a angajat să plătească lunar o sumă de bani, într-o cuantum ales, ca pensie alimentară pentru fiica lor, Maria Isabela.

Singura cerință pe care fiica lui Petre Roman a impus-o era ca suma să nu fie mai mică de 500 de lei. Cu toate acestea, Marius Elisei nu a plătit niciun ban până în acest moment, în ciuda faptului că suma este modestă.

În plus față de neplata obligațiilor financiare, Marius Elisei nu a fost implicat în viața fiicei lor. Conform informațiilor disponibile, el nu a participat nici măcar la aniversările Isei.

Mașina Oanei Roman a fost vandalizată

Recent, vedeta și-a vopsit mașina, iar cineva care a observat acest lucru a avut o reacție complet nejustificată și anume i-a zgâriat mașina cu o cheie. După ce a investit în vopsirea autoturismului, Oana Roman s-a trezit că trebuie să înceapă din nou. Experiența a afectat-o atât de mult încât nu a putut să doarmă întreaga noapte.

Fiica lui Petre Roman le-a povestit și urmăritorilor săi ce i s-a întâmplat. „Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi cât eram la probele pentru raliu, maşina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci aşa ceva? De ce?“, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Recent Oana Roman a luat decizia de a-l da în judecata pe Marius Elisei pe care îl acuză de abandon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024