Prima pagină » Cancan » Oana Roman este în doliu, din nou. La doar șapte luni după moartea mamei sale o nouă tragedie s-a abătut asupra acesteia

Oana Roman este în doliu, din nou. La doar șapte luni după moartea mamei sale o nouă tragedie s-a abătut asupra acesteia

08 oct. 2024, 11:31,
Cezar Bulgaru în Cancan

Oana Roman este în doliu si este răpusă de durere. Vedeta trece prin clipe grele, la șapte luni după moartea mamei sale.

Prietenul său a decedat brusc la vârsta de 50 de ani, lăsând-o pe vedetă să se confrunte cu o nouă pierdere dureroasă.

Oana Roman este în doliu, din nou

Oana a transmis un mesaj emoționant de adio în memoria acestuia, subliniind că au trecut două decenii de când nu s-au mai întâlnit, iar cei doi așteptau cu nerăbdare momentul reîntâlnirii.

„Nu mai amânați să vă întâlniți cu oameni dragi, familie, prieteni, pe motiv că nu e timp. S-ar putea să nu mai reușiți să vă întâlniți niciodată. Acum câteva luni, m-am regăsit pe Instagram cu un vechi și drag prieten din liceu. Nu ne mai văzusem de peste 20 de ani. Am tot zis că ne vedem la o cafea să depănăm amintiri, dar am tot amânat. Ieri am aflat că a plecat dintre noi, brusc și tragic, la doar 50 de ani. Nu am mai apucat să ne vedem. Drum lin, Safi! Dumnezeu să te aibă în paza Sa”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu și-a revenit încă după pierderea mamei despre care încă face dezvăluiri în mediul online.

„Tot descopăr. M-am apucat acum să fac ordine în hârtii, în poze, tot găsesc poze, am găsit hârtii foarte multe, bilete, agende, tot felul de lucruri scrise de ea pe care la un moment dat va trebui să le sortez și poate să scot ceva de acolo, o carte”, a spus Oana Roman la Știrile Antena Stars.

Oan Roman nu își dorește să se mai implice într-o altă relație

Oana Roman a declarat recent că se bucură de libertatea pe care o are după divorț, o stare de bine de care nu a beneficiat în timpul căsniciei. Vedeta a subliniat că nu mai simte nevoia să ofere explicații unui bărbat și se bucură de momentele de singurătate.

„Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Știi cum e, cu toții avem anumite aventuri, asta e altceva, dar eu nu îmi doresc o relație, nu îmi doresc să mă mai complic, nu îmi doresc să mai trebuiască să dau explicații și raport nimănui cuiva în viața aceasta. (…) Eu pot, din nou, să mă duc unde vreau, să fac ce vreau, să vorbesc cu cine vreau, să salut pe cine vreau, pentru că era o problemă și dacă salutam pe cineva. Mă bucur că pot să fac absolut tot ceea ce îmi trece mie prin cap. După sănătate, libertatea este lucrul cel mai important”, a declarat vedeta, la Xtra Night Show.

Acum, la șapte luni de când și-a pierdut mama, Oana Roman este din nou în doliu după pierderea unui bun prieten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`