Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman, enervată la culme, în vacanță. Vedeta vrea să îi învețe pe oameni cum să se comporte

Oana Roman, enervată la culme, în vacanță. Vedeta vrea să îi învețe pe oameni cum să se comporte

22 iul. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Aflată în vacanță, Oana Roman s-a arătat deranjată de acțiunile celor din jur. Vedeta s-a enervat pe lipsa de maniere a persoanelor care i-au fost prin preajmă. Ce a enervat-o la culme pe fiica lui Petre Roman.

A vrut să se bucure de o vacanță de neuitat pe litoralul românesc alături de fiica sa, Isabela, și de câțiva prieteni apropiați, însă liniștea i-a fost tulburată de comportamentul celor din jur. Oana Roman s-a declarat revoltată de atitudinea pe care a avut-o un turist la o terasă.

Oana Roman, enervată la culme, în vacanță

Suntem în epoca tehnologiei, iar în zilele noastre aproape fiecare persoană are propriul telefon mobil. De pe care nu lipsesc diferitele platforme de socializare, fie că vorbim de Facebook, Instagram sau TikTok.
Recent, vedeta s-a arătat extrem de deranjată de faptul că tot mai mulți oameni folosesc telefoanele mobile pentru a urmări diverse clipuri pe social media cu sunetul dat la maxim.

„Oriunde te duci, că e la o terasă, că la o piscină, că la un restaurant, cred că se întâmplă și în transportul în comun. Oamenii au acest obicei de a lăsa sunetul telefonului dat la maximum și să se uite pe TikTok sau pe Facebook, și e foarte deranjant.(…) Eu prin postările mele încerc să și transmit ceva, un mesaj. Eu cred că despre asta este vorba când ai o comunitate care te urmărește, să le transmiți lucruri. Spuneam că trebuie să învățăm acești aceste reguli de bune maniere, de bază, și anume că atunci când suntem într-un loc public să avem grijă să nu vorbim cu telefonul dat pe speaker, să nu stăm într-o conversație video de față cu oamenii că poate pe cei din jur nu îi interesează ce discutăm noi”, a spus Oana Roman.

Oana Roman vrea să facă cursuri video pentru a-i învăța pe oameni să se comporte în public

Oana Roman a spus că are de gând să facă niște cursuri video pe care să le urce pe o platformă pentru a putea fi accesate de persoanele care vor să învețe regulile de bun simț și să înțeleagă cum să se comporte în public.

„Există o lipsă și un vid foarte mare în legătură cu bunele maniere. M-am hotărât să fac niște cursuri video pe care să le pun undeva, și cine vrea să învețe și să înțeleagă, să le poată accesa fără să trebuiască să vină la cursuri. Sunt niște lucruri de bază pe care toată lumea ar trebui să le învețe și să le lăsăm copiilor pentru că dacă ei pleacă de acasă cu aceste lucruri vor știi să le folosească în continuare”, a mai spus Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *