Prima pagină » Cultural » Oana Roman, deranjată la maxim de un urmăritor din mediul online. Remarca deplasată făcută de acesta

Oana Roman, deranjată la maxim de un urmăritor din mediul online. Remarca deplasată făcută de acesta

06 nov. 2023, 10:29, 1 ,
în Cultural

Oana Roman a fost deranjată la maxim de un urmăritor din mediul online după ce a făcut o remarcă deplasată la adresa fiicei vedetei.

Oana Roman este extrem de implicată pe platformele de socializare și nu pierde nicio ocazie de a împărtăși cu fanii săi experiențele prin care trece în fiecare zi, indiferent dacă sunt plăcute sau neplăcute. Recent, a fost profund deranjată de un urmăritor care i-a trimis un mesaj extrem de nepotrivit despre fiica sa. Vedeta nu a mai putut să se abțină și a reacționat vehement.

Oana Roman, deranjată la maxim de un urmăritor din mediul online

Oana Roman este una dintre cele mai faimoase vedete de la noi din ţară, care are şi o mare comunitate de fani pe internet. Ea discută frecvent diverse subiecte cu aceștia, atât personale, cât și legate de societate.

Cu toate că este foarte apreciată, vedeta nu scapă de comentarii răutăcioase ale oamenilor, care par să devină tot mai frecvente. Cel mai recent comentariu răutăcios a provocat o reacție puternică din partea fiicei lui Petre Roman, mai ales că unul dintre urmăritorii săi a făcut o remarcă total nepotrivite despre fiica sa, Isa. Oana nu a putut să se abțină și i-a răspuns imediat.

„Mai bine nu i-ai mai da să mănânce atât, că în curând o să fie ca o balenă eșuată…”, a fost comentariul lăsat de unul dintre urmăritorii Oanei Roman.

„Nimeni, niciodată nu are voie să vorbească așa despre altcineva. Niciodată. Asta e dovada degradării umane, care eu cred că amenință real specia umană. Dacă am ajuns aici, cred că avem mici șanse să mai evoluăm ca specie.”, a fost replica dată de Oana Roman, pe Instagram.

Câți bani câștigă Oana Roman

Vedetă a devenit cunoscută pe platformele de socializare, devenind o persoană influentă în online. Ea are o mulțime de fani care o urmăresc și cu care împărtășește aproape tot ce se întâmplă în viața ei. Oana Roman este printre cei care au renunțat la un loc de muncă tradițional, cu program full time și salariu stabil, pentru a se dedica mediului online, unde veniturile pot varia și volumul de muncă poate fi diferit.

Pe rețelele de socializare, Oana Roman a dezvălui cât câștigă din aceste activități, dar nu a specificat exact ce face pentru a obține veniturile. Fiica lui Petre Roman se ocupă de această activitate de cel puțin patru ani, așa cum a afirmat chiar și ea, iar acum începe să se vadă, deoarece conținutul ei de pe platformele de socializare este monetizat. Chiar dacă a avut succes în televiziune, prezentând la tv mai multe emisiuni, Oana a renunțat la această carieră în favoarea mediului online.

„De o lună am primit acceptul de la Meta să monitorizez reel-urile. Am 307 dolari până acum. Mai mult nu știu, dar este un început. Postez de patru ani și abia acum am îndeplinit condițiile pentru monetizare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Recent, Oana Roman a fost deranjată de un urmăritor din mediul online.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *