Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman, decizie radicală pe timp de război. Vedeta vrea să părăsească țara

Oana Roman, decizie radicală pe timp de război. Vedeta vrea să părăsească țara

25 feb. 2022, 20:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Roman vrea să se mute din țară, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. După ce ieri, 24 februarie 2022, Rusia a început să atace Ucraina, Oana Roman și-a arătat îngrijorarea pe rețelele de socializare. Aceasta a declarat inclusiv că se gândește să părăsească România până la sfârșitul anului curent. Iată cum ar arăta viața pe care și-o dorește!

Aceasta a declarat inclusiv că are de gând să părăsească România până la finalul anului curent. Deși nu a spus încă în ce țară se visează, fiica lui Petre Roman a menționat cum își dorește să fie atmosfera. Ea speră la un trai liniștit, într-o comunitate restrânsă.

Aceasta a făcut anunțul chiar pe pagina sa de Instagram. Iată ce a declarat vedeta despre o posibilă mutare din România!

Oana Roman vrea să se mute din țară, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina

Oana Roman a vorbit pe rețelele de socializare despre decizia de ultimă oră pe care a luat-o! Aceasta are de gând să se mute departe de România, până la sfârșitul anului curent. Locul pe care îl va alege trebuie să fie unul cu o populație redusă și liniștită.

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”, a spus ea.

Oana Roman: „Să trăiesc fericită”

Oana Roman își dorește să trăiască liniștită și fericită departe de ochii curioșilor. Aceasta a subliniat chiar faptul că visează la o locuință într-un sat mic, în cadrul căruia să își deschidă propria sa afacere.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți”, a adăugat ea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *