Prima pagină » Cancan » Oana Roman, dărâmată de durere după înmormântarea mamei sale. „Până în ultima secundă” 

Oana Roman, dărâmată de durere după înmormântarea mamei sale. „Până în ultima secundă” 

01 mart. 2024, 12:24,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman este dărâmată de durere, la scurt timp după înmormântarea acesteia. Vedeta se confruntă cu cea mai dificilă perioadă din viața sa, după ce mama ei a decedat.

Cu doar câteva zile în urmă, vedeta a însoțit-o pe mama sa pe ultimul drum, iar acum, după ce a reflectat asupra tuturor evenimentelor prin care a trecut, a simțit nevoia să vorbească public despre pierderea suferită. Cu ochii plini de lacrimi, Oana a făcut câteva declarații emoționante despre Mioara Roman.

Oana Roman, dărâmată de durere

Cu câteva zile în urmă, pe 26 februarie, Mioara Roman a fost înmormântată după ce a decedat în urma unui stop cardio-respirator. La ceremonie au participat fiicele ei, precum și numeroși alți membri ai familiei și prieteni. Oana Roman a suferit în tăcere pierderea mamei sale, fără să discute prea mult despre evenimentele triste prin care a trecut.

Astăzi, vedeta a găsit curajul să facă câteva declarații. Pe contul său de Instagram, fiica lui Petre Roman a apărut recent extrem de tristă, îmbrăcată în negru și cu greu reușind să-și stăpânească lacrimile. Vedeta a vorbit despre ziua în care a însoțit-o pe mama sa pe ultimul drum, exprimând că totul s-a desfășurat conform planului și că Mioara Roman ar fi meritat acest moment.

Referitor la comentariile negative pe care unii oameni le-au făcut despre ea, Oana Roman le-a adresat un mesaj celor răuvoitori, afirmând că nimeni nu ar trebui să judece sau să discute despre situația sa fără a cunoaște întregul adevăr.

„Mama a plecat în liniște. A plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn. Mama a fost petrecută pe ultimul ei drum așa cum a meritat și așa cum trebuia. Ma bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și nu o voi face nici în continuare. Eu cred că nu e creștinește să judecam pe alții, nu e creștineste să tragem concluzii despre lucruri pe care le cunoaștem. Nu este creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce este vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală. Așa că, eu consider că judecată celorlalți pe mine nu mă privește.

Mama a fost, este și va rămâne un om absolut fabulos. Un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică. Asta este ceea ce rămâne în urma ei. Asta este ceea ce va dăinui peste timp despre ea și a fost, probabil, una dintre cele mai respectate, iubite, apreciate și distinse femei din această țară.

Mă mândresc că a fost mama și mă mândresc că am putut să-i ofer, până în ultima secundă, tot ce a fost mai bun. Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun. A fost în primul rând iubită foarte mult, îngrijită astfel încât să i se prelungească viața atât de mult cât s-a putut și a fost privegheată și petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat. În decență, în frumos, în iubire, într-un mod impecabil și mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta pentru ea până în ultima secundă.

Închei aici și promit că o să revin”, a mărturisit Oana Roman, cu ochii în lacrimi, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman, gest emoționant la înmormântarea mamei sale

Alături de Mioara, în timpul ceremoniei de înmormântare, au fost cele două fiice ale sale, Oana și Catinca, precum și alte rude și persoane apropiate, inclusiv nepoata sa cea mică, Isabela.

Fiica Oanei Roman a rămas mereu lângă sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al bunicii sale, chiar și atunci când mama ei nu era prezentă. În momentul în care sicriul Mioarei Roman a fost adus la cimitir, Oana a avut o reacție impresionantă. Vedeta a pierdut pentru scurt timp din vedere fiica sa, moment care a provocat o ușoară panică.

În imaginile capturate de Click.ro, Oana Roman își căuta cu disperare fiica printre mulțimea de oameni. Într-un final, Isabela se afla chiar în spatele ei, alături de Gabriela Lucuțar.

Acum, la câteva zile de la tragicul eveniment, Oana Roman este dărâmată de durere și nu își poate reveni din șoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *