Prima pagină » Cancan » Oana Roman, ceartă cu fiica sa. Dialogul ireal

Oana Roman, ceartă cu fiica sa. Dialogul ireal

05 iul. 2021, 13:16,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman a ajuns la ceartă cu fiica sa. Deși o iubește enorm, fiica lui Petre Roman a avut un episod mai puțin plăcut în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici cu Lipici”. Tot de dragul micuței, fiica fostului premier şi Marius Elisei au decis să îşi mai acorde încă o şansă.

Cu toate acestea, oricât de mult ți-ai iubi copilul, există momente în care apar discuții tensionate sau chiar certuri aprinse.

Oana Roman, ceartă cu fiica sa în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici cu Lipici”

Oană Roman și Isabela, fiica sa, au apărut în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici cu Lipici”. Pentru a o responsabiliza pe micuță, Oana pus-o să își facă bagajele singură, pentru excursia în care trebuiau să plece.După ce micuța Isa băgase în bagaje lucruri care nu aveau nicio legătură cu ceea ce trebuia, Oană i-a atras atenția, iar Isabela a țipat.

Imediat fiica lui Petre Roman a luat atitudine și a demonstrat că este o mamă grijulie și iubitoare, care-i face aproape toate poftele micuție, însă, atunci când cea mică greșește, nu îi trece cu vederea aceste lucruri.

„De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreiată, în halul ăsta? E normal? Și eu țip, dar nu în halul ăsta. Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, i-a spus Oana Roman fiicei sale.

Chiar și după o ceartă, lucrurile s-au rezolvat iar Oana Roman și Isabela și-au terminat bagajele  pentru vacanța mult așteptată.

Oana Roman a distrus cina romantică pregătită de Marius Elisei

Marius Elisei a făcut eforturi pentru a o recuceri pe Oana Roman la câteva luni după divorțul lor. Acum, cei doi sunt împreună și lucrurile par să meargă foarte bine în relația lor, dar asta nu înseamnă că le-a fost ușor să ajungă aici.

Cina romantică pe care cei doi au avut-o în urmă cu ceva timp, la aniversarea a 7 ani de la căsătorie, a fost filmată și difuzată la Antena Stars, în emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”. Evenimentul nu a trecut fără ca Oana să facă haz de necaz cu privire la căsnicia lor eșuată.

Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme

Pe internet au tot circulat, în ultimii ani, diverse imagini amuzante sau bancuri cu şi despre Ona Roman. Toate făceau referire la greutatea ei. Se spunea că mănâncă prea multă shaorma, că mereu îi este foame, astea fiind glumele cele mai ușoare. Ultimii 2 ani nu au fost ușori pentru ea. Mamam ei a avut multe probleme de sănătate, divorțul de Marius Elisei a întrstat-o foarte mult, dar a reușit cumva să se pună pe picioare și să se mobilizeze. Astfel, în scurt timp a început să posteze pe internet diverse fotografii, ce o arată mai slabă decât o știam.

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *