Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman are o casă pe care a amenajat-o după gustul ei. Cum arată vila în care a locuit cu Marius Elisei

Oana Roman are o casă pe care a amenajat-o după gustul ei. Cum arată vila în care a locuit cu Marius Elisei

24 feb. 2023, 10:00,
BZI.ro, în Radio

În 2019, Oana Roman a cumpărat o casă în apropiere de Capitală, pe care a transformat-o apoi într-o locuință de vis. În urma amenajărilor făcute de fiica fostului premier al României, valoarea proprietății s-a triplat față de prețul de achiziție. Recent, Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din vila în care a locuit alături de Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să încheie definitiv relația la sfârșitul lunii ianuarie. Cei doi au fost protagoniștii unui conflict de amploare, adresându-și cuvinte dure și acuzații grave. Imediat după separare, Marius Elisei s-a mutat de acasă, spre dezamăgirea fiicei lui Petre Roman, care a susținut că are multe sarcini de îndeplinit și ajutorul partenerului ei era necesar. Timp de aproape patru ani, aceștia au locuit într-o vilă luxoasă din Tunari, proprietate evaluată la aproximativ jumătate de milion de euro.

Oana Roman are o casă pe care a amenajat-o după gustul ei

În anul 2019, cuplul Roman – Elisei și fiica lor, Isabela, s-au mutat într-o vilă spectaculoasă din Tunari, proprietate cumpărată contra sumei de 160.000 de euro. După achiziționarea locuinței, Oana Roman a făcut investiții serioase, astfel încât să tranforme imobilul în căminul mult visat pentru familia ei. Anterior, cei trei au locuit într-un apartament situat în cartierul bucureștean Tei.

Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini din căminul ei. Locuința este situată la 200 de metri de ieșirea spre centură sau Pipera și are o suprafață de 350 de metri pătrați. După cumpărarea vilei, Oana Roman a investit considerabil în amenajarea acesteia, motiv pentru care acum are o valoare de trei ori mai mare pe piața imobiliară.

Locuința în care Marius Elisei și Oana Roman și-au petrecut ultimii patru ani este situată pe un teren de 1000 metri pătrați. Vila din Tunari are în dotare 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interiorul imobilului a fost complet renovat în anul 2019, atunci când a fost achiziționat de cei doi foști soți.

Oana Roman vrea să vândă locuința

Dacă vila a fost cumpărată cu suma de 160.000 de euro, la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, Oana Roman ar fi fost dispusă s-o vândă dacă i se oferă 500.000 de euro. Pentru cei interesați de închirierea locuinței, prețul se ridică la aproximativ 2500 de euro/lună. Nu demult, vedeta recunoștea că are dificultăți în a întreține o casă atât de mare și lua în calcul varianta de a se muta curând.

„Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. – casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, spunea Oana Roman în toamna anului trecut.

Fotografia cu Papa Ioan Paul al II-lea, la loc de cinste

Pe unul dintre pereții locuinței din Tunari, Oana Roman are o fotografie înrămată de când l-a întâlnit pe Papa Ioan Paul al II-lea. Imaginea de colecție a fost publicată în luna mai a anului 1999, atunci când regretatul Suveran Pontif a făcut o vizită oficială în România, timp de trei zile.

„Azi mă mândresc cu poza asta, pentru că am avut șansa să întâlnesc un Papă, în timpul vieții mele”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024