Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman, alături de fiica ei, în prima zi de școală. Marius Elisei ar fi în continuare absent din viața fetiței

Oana Roman, alături de fiica ei, în prima zi de școală. Marius Elisei ar fi în continuare absent din viața fetiței

09 sept. 2024, 22:20,
în Cancan ultimă oră

Oana Roman a mers împreună cu fiica ei astăzi în prima zi de școală. Marius Elisei nu s-ar fi interesat de Isabela nici anul trecut în prima ei zi de școală, nici astăzi. Ieri, fetița și-a sărbătorit onomastica, atunci când ar fi încercat să ia legătura cu tatăl ei.

Nu de puține ori, Oana Roman spunea că Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei lor. Vedeta spune că situația este la fel de o bună perioadă și, deși Isabela l-ar fi sunat, mai ales că ieri a fost ziua ei de nume, Marius Elisei nici nu i-ar fi răspuns.

Oana Roman susține că Marius Elisei este absent din viața fiicei lor

Astăzi, după ce a avut loc festivitatea de deschidere a anului școlar și a mers împreună cu Isabela, Oana Roman a povestit că este pentru al doilea an când Marius Elisei nu o sună și nici nu s-a arătat interesat că fetița lor începe școala.
Pe lângă faptul că nu s-ar fi interesat că începe școala, Marius Elisei nu ar fi vrut să audă de Isabela nici de ziua ei de nume. Fiica lor poartă și numele de Maria, iar fetița și-ar fi sunat tatăl, dar Marius Elisei nu ar fi răspuns.

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatăl ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi. În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Izabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Elisei i-a deschis proces lui Marius Elisei pentru abandon de familie

Văzând că Marius Elisei nu se implică deloc în creșterea Isabelei, Oana Roman a decis să îi deschidă proces penal fostului soț, atunci când îl acuză de abandon de familie. Marius Elisei nu ar fi plătit nici pensia alimentară de trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`