Prima pagină » Cancan » Oana Roman a vorbit despre problema cu care se confruntă la ochi. „Mă înspăimântă”

Oana Roman a vorbit despre problema cu care se confruntă la ochi. „Mă înspăimântă”

14 mai 2024, 12:15,
în Cancan

Oana Roman a ales să își informeze fanii și să le spună cu ce problemă se confruntă la ochi. Ingrijorată de problema ochilor, vedeta a solicitat imediat ajutorul prietenei sale, medic oftalmolog.

Primind o rețetă adecvată, starea ochilor a început deja să se îmbunătățească.

Oana Roman, despre problema cu care se confruntă la ochi

Deși nu a intrat în detalii, Oana Roman a clarificat recent pe rețelele sociale că problema cu care s-a confruntat a fost un simplu ulcior. Mulți fani au fost curioși să afle mai multe despre incident, dar vedeta a preferat să păstreze discreția.

„Am avut pur și simplu un ulcior care deja se retrage pentru că am pus picături, am pus unguent, așa cum mi-a spus doamna doctor. În continuare primesc niște mesaje absolut halucinante care mă înspăimântă, mi s-a spus că am probleme la rinichi, că am probleme la ficat, una mi-a spus că am fața strâmbă și că am o problemă neurologică, alții mi-au spus că am siguranță o alergie și trebuie să mă apuc să iau antihistaminice.Nu a fost decât un ulcior, care este aproape vindecat.”, a spus Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman a tras un semnal de alarmă

Oana Roman a atras atenția asupra riscurilor autotratamentului după ce a primit numeroase sfaturi și remedii nesolicitate de la fani pe rețelele sociale, în urma dezvăluirii că se confruntă cu un ochi umflat.

Vedeta a subliniat importanța consultării medicale în caz de probleme de sănătate, descurajând fanii de la a se baza exclusiv pe informații nesigure de pe internet.

„Să lămurim și treaba cu ochiul meu, pentru că ceva rău. Ieri când m-am trezit cu ochiul umflat am sunat-o pe prietena mea Suzana, care este doctor oftalmolog, și i-am cerut părerea, mi-a prescris un tratament, mi-a dat rețetă, m-am dus la farmacie și m-am tratat.

Problema mea este cu sutele de mesaje pe care le-am primit în care primeam sfaturi cu ce trebuie să fac, deși nu cerusem niciun sfat, pentru că știam ce am, dar mai grav este că mi s-au prescris tratamente, mi s-a spus că am conjunctivită, că m-a tras curentul, mi s-a spus că trebuie să îmi pun apă de la vie. Băi fraților, este foarte grav, adică asta este mentalitate de Evul Mediu și este foarte periculoasă pentru că faceți lucrurile ăstea puteți să și muriți, aveți grijă!”, a spus Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman a trecut prin momente de panică din cauza unei probleme pe care o avea la ochi. Din fericire pentru aceasta nu a fost nimic grav, iar situația a început să se remedieze.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`