Prima pagină » Cancan » Oana Roman a spus cum vrea să fie noul partener de viață. „Bărbat bun, care iubește cu adevărat”

Oana Roman a spus cum vrea să fie noul partener de viață. „Bărbat bun, care iubește cu adevărat”

29 dec. 2023, 09:55,
în Cancan

Acum, în prag de An Nou, Oana Roman le-a spus fanilor cum vrea să fie noul partener de viață și ce calități ar trebui să aibă acesta. Astfel, vedeta susține că nu mai pune preț pe aspectul fizic sau starea materială a acestuia. Din contră, Oana Roman își dorește un bărbat care să o iubească și în care să aibă încredere.

Au trecut deja câteva luni bune de când Oana Roman și Marius Elisei au pus definitiv capăt relației lor. Astfel, deși fostul ei soț și-a refăcut viața sentimentală, vedeta este în continuare singură și se dedică total fiicei sale. Cu toate acestea, Oana nu spune „nu” unei noi povești de iubire, iar recent a dezvăluit ce calități caută la un bărbat.

Oana Roman a spus cum vrea să fie noul partener de viață

Pe contul ei de Instagram, Oana Roman este extrem de activă și ține zi de zi legătura cu oamenii care o urmăresc, iar de multe ori le și răspunde la întrebări. Așa s-a întâmplat și acum, când vedeta a mărturisit ce calități ar trebui să aibă bărbatul care ar reuși să o cucerească și să o facă să renunțe la singurătate.

Fiica lui Petre Roman a fost rugată de către un fan să spună ce ar alege dintre un partener frumos, sau unul potent financiar, însă ea a dezvăluit că aceste aspecte nu sunt deloc importante într-o relație, din pespectiva ei. Din contră, Oana a mărturisit că preferă un bărbat care să o iubească, în care să aibă încredere și pe care să se poată baza.

„Bărbat frumos sau bărbat cu bani?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Oana Roman de la un internaut.

„Doua criterii total irelevante și neimportante în alegerea unui partener. Bărbat bun, care iubește cu adevărat, frumusețea și banii se duc. Deci nu alegem frumos sau cu bani, alegem să ne iubească, să fim siguri că e de încredere, să fim siguri că ne putem baza pe el, să fim siguri că putem comunica, să fim siguri că avem lucruri în comun. Despre asta este vorba într-o relație”, a răspuns vedeta.

Ce spune vedeta despre al doilea mariaj

Vedeta a divorțat de bărbatul alături de care a devenit mamă pentru prima dată și se bucură în prezent de singurătate. Se dedică total proiectelor sale profesionale, dar și fiicei sale, Isabela, de care este extrem de mândră.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a vorbit despre posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului, mărturisind că, dacă s-ar îndrăgosti și lucrurile ar merge bine între ea și viitorul partener, s-ar căsători pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *