Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei, Catinca. „I-am interzis accesul peste tot”

Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei, Catinca. „I-am interzis accesul peste tot”

07 mart. 2023, 09:55, 2 ,
în Radio

Oana Roman nu face nicio concesie și a rupt orice legătură cu sora ei, Catinca, după ce aceasta s-a scuzat că nu-și poate vizita mama. Războiul declarațiilor dintre cele două surori vitrege e departe de a se fi încheiat iar relațiile dintre ele sunt tot mai reci. De cealaltă parte, Catinca Roman se apără spunând că încă nu și-a revenit după moartea tatălui ei.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a intrat în conflict cu sora ei, Catinca, acuzând-o că nu-și vizitează mama la centrul de recuperare. Mai mult, de câteva zile, fiica lui Petre Roman a spus că a închis orice cale de comunicare cu sora ei și că nu își dorește să mai facă alte declarații pe marginea subiectului. Mai mult, vedeta a dezvăluit și conținutul ultimului mesaj primit de la Catinca, prin care i-ar fi explicat de ce nu o vizitează pe Mioara Roman.

Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei, Catinca

Oana Roman a declarat că nu mai vorbește cu sora ei și s-a arătat dezamăgită de faptul că aceasta nu-și vizitează mama la centrul de recuperare. Mai mult, vedeta i-ar fi restricționat orice mijloc de comunicare, spunând că nu poate trece peste comportamentul ei din ultima perioadă.

Fosta soție a lui Marius Elisei ar fi rugat-o pe Catinca Roman în mai multe rânduri s-o viziteze pe Mioara Roman și spune că s-a lovit întotdeauna de refuzul acesteia. Mai mult, sora acesteia i-ar fi trimis un mesaj prin care i-a spus că „nu consideră” că trebuie să mai meargă la centrul de recuperare unde se află mama lor.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei! I-am interzis accesul Catincăi peste tot”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

De ce nu-și vizitează mama Catinca Roman

Potrivit spuselor Oanei Roman, sora ei vitregă nu ar fi vizitat-o pe Mioara Roman din vară, situație care ar deranja-o peste măsură. Sora vedetei a preferat să rămână rezervată cu privire la acuzațiile care i s-au adus, însă recent a explicat motivul pentru care nu a mers la centrul de recuperare unde se află mama ei.

Catinca Roman a avut o primă reacție în scandalul cu Oana, mărturisind că trece printr-o depresie și că suferă după moartea tatălui ei, Iosif Zilahy. Catinca s-a scuzat spunând că ia pastile foarte puternice care nu-i permit să conducă și astfel nu are cum să ajungă la azil. În legătură cu afirmația Oanei Roman despre ruptura dintre ele, Catinca a declarat că nu este interesată de acest subiect și nu a făcut prea multe declarații despre relația lor.

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât. Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau înca antidepresive”, a susținut Catinca.

Comentarii
  • Oana,ai dreptate!nu merita,asta te a invidiat tot timpul,tu ești fiica lui Petre Roman,așa temperamentală,cum ești tu,sa nu te gândești vreodată că tatăl tău nu te iubește,toți părinții au nemulțumiri fata de copiii lor,dar asta nu înseamnă că i iubesc mai puțin,încearcă să nu mai spui vb ,care să l supere,chiar daca ai avea dreptate,te iubește cum și tu îti iubești tatăl.

  • Mamele,când sunt părăsite de soți,își iau copiii și îi folosesc,pt a se răzbuna pe cel care le a părăsit,adică sunt egoiste,nu țin cont că în felul acesta,fac un mare rău copiilor,indepartandu i de tatăl lor,cam așa ți s a întâmplat și ție,dar tu chiar tânără fiind,nu ai procedat așa cu fetiță ta,în relația cu tatăl ei,ai conștientizat că i faci un râu copilului,nu ai folosit fetita,ceace spune mult ,despre tine,ai pus în prim plan fericirea fetiței,și nu fericirea ta,meriti toată aprecierea,ai grija ,oricât de mult te a rănit fostul soț,nu spune vb,pe care nu le mai poți lua înapoi.Timpul rezolva totul,ești o femeie deșteaptă,dar fii mai atentă,la cei care îți pun întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024