Prima pagină » Cancan » Oana Roman a fost criticată de angajatul unui hotel de lux de pe litoral. „Apropo, când intri undeva, se dă «Bună ziua!»”

Oana Roman a fost criticată de angajatul unui hotel de lux de pe litoral. „Apropo, când intri undeva, se dă «Bună ziua!»”

25 iul. 2024, 13:26,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Oana Roman a fost criticată de angajatul unui hotel de lux de pe litoral.

Vedeta și Isabela s-au cazat la un hotel de lux pe litoral, însă experiența a enervat-o extrem de tare pe fosta soție a lui Marius Elisei.

Oana Roman a fost criticată de angajatul unui hotel de lux de pe litoral

Recent, vedeta a dezvăluit că ea și fiica ei vor fi însoțite de câțiva prieteni. Un angajat al hotelului unde era cazată una dintre prietenele fiicei lui Petre Roman a criticat-o aspru pe vedetă.

„Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție în timp ce tu te certai că ești vedetă și să te lase să parchezi mașina. Crezi că dacă ești «vedetă» ți se cuvine totul? Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? Nu știu cine te consideră pe tine vedetă.

Tatăl tău a fost, eu de tine nu am auzit până ieri. Apropo, când intri undeva, se dă «Bună ziua». Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu-ți mai lași copilul nesupravegheat”, a fost comentariul pe angajatul hotelului l-a scris la una dintre postările Oanei Roman.

Oana Roman nu și-a putut stăpâni furia și a răbufnit

Vedeta a dezvăluit că fiica ei urma să fie preluată de prietena ei cazată la acel hotel. Ea a postat pe contul de Instagram mesajul transmis de angajatul hotelului.

„Iată limbajul unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dată afară, deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel în timp ce eu căutam loc de parcare.

Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic, iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluziile. Cei care au în grijă hotelul ar trebui să aibă grijă pe cine angajează”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, reîntoarcerea în televiziune

De mulți ani de zile, Oana Roman a devenit una dintre cele mai renumite creatoare de conținut din România. S-a axat pe zona online-ului, care a devenit o sursă în plus de venit. În trecut, a existat o perioadă în care a cochetat și cu televiziunea

Oana Roman a avut o perioadă în care a activat pe micile ecrane, apoi a decis să se retragă. Acum, după ani buni de absență, fanii au început să-i adreseze întrebări în acest sens. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai întoarce la TV.

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac”, a fost răspunsul primit de internautul care i-a adresat întrebarea Oanei Roman, care s-a afișat la plajă, într-o rochie scurtă.

De curând, Oana Roman a fost criticată de angajatul unui hotel de lux de pe litoral și a reacționat imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *