Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman a distrus cina romantică pregătită de Marius Elisei: „Ai stricat tot momentul. Puteai să taci tu din gură?!”

Oana Roman a distrus cina romantică pregătită de Marius Elisei: „Ai stricat tot momentul. Puteai să taci tu din gură?!”

01 iul. 2021, 23:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Roman și Marius Elisei sunt protagoniștii celei mai neașteptate împăcări a anului, dar atunci când te împaci la câteva luni după divorț, lucrurile nu se repară atât de ușor. Vedeta Antena Stars a reușit să strice un moment romantic la cina organizată de fostul soț pentru aniversarea lor de 7 ani de la căsătoria religioasă.

Marius Elisei a făcut eforturi pentru a o recuceri pe Oana Roman la câteva luni după divorțul lor. Acum, cei doi sunt împreună și lucrurile par să meargă foarte bine în relația lor, dar asta nu înseamnă că le-a fost ușor să ajungă aici. Cina romantică pe care cei doi au avut-o în urmă cu ceva timp, la aniversarea a 7 ani de la căsătorie, a fost filmată și difuzată la Antena Stars, în emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”. Evenimentul nu a trecut fără ca Oana să facă haz de necaz cu privire la căsnicia lor eșuată.

Oana Roman a stricat cu o singură replică momentul din cadrul cinei romantice cu Marius Elisei

Încercând să fie cât mai romantic, Marius a rezervat o masă la un restaurant și a cerut șampanie pentru a celebra aniversarea lor. Din nefericire pentru el, Oana a reușit să-i ruineze momentul. În timp ce deschidea șampania, bărbatul a pus o întrebare la care fosta lui soție nu s-a putut abține să nu-l corecteze, înainte de a-i răspunde.

„Scumpa mea nevastă, ești pregătită?”, a întrebat-o Marius Elisei pe cea care nu-i mai este soție în acte de aproape jumătate de an.

„Nu sunt nevasta ta, îmi pare rău că trebuie să te anunț”, i-a dat replica, fără să stea pe gânduri, Oana Roman.

Reacția ”fără perdea” a lui Marius

Când a auzit replica vedetei, Marius nu și-a putut ascunde dezamăgirea, dar a ținut să-i sublinieze că sunt în continuare căsătoriți religios.

„Ai stricat tot momentul. Puteai să taci tu din gură?! În fața lui Dumnezeu tot soția mea ești ”, i-a spus fostul soț vedetei.

Din fericire, cei doi au trecut destul de repede peste momentul neplăcut și chiar au dat dovadă de foarte multă afecțiune în timpul cinei. Oana nu s-a sfiit să-l sărute în fața camerelor pe tatăl fiicei ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *