Prima pagină » Cancan » Oana Roman a dezvăluit abia acum un secret bine ascuns al lui Cătălin Botezatu. „Nu-l mai băga nimeni în seamă”

Oana Roman a dezvăluit abia acum un secret bine ascuns al lui Cătălin Botezatu. „Nu-l mai băga nimeni în seamă”

27 aug. 2024, 08:33,
Cezar Bulgaru în Cancan

Recent Oana Roman a dezvăluit un secret bine ascuns al lui Cătălin Botezatu. Oana Roman și designerul sunt prieteni de 34 de ani, aceștia s-au cunoscut imediat după Revoluția din 1989, la o prezentare de modă organizată de Zina Dumitrescu.

Într-o dezvăluire neașteptată, vedeta a împărtășit un secret intim al designerului.

Ce spune despre prietenia dintre ei

Fiica lui Petre Roman, care era prim-ministru al României la acea vreme, l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu pe când acesta era fotomodel.

„Ne-am cunoscut imediat după revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana (n.r. – Loreda Groza) și cu Țeavă (n.r. – Cărălin Căţoiu, iubitul cântăreţei la acea vreme) la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu. Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții. Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: cine e băiatul ăsta? Zice că e un manechin. Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos. Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: uau! Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era pe scenă.

După aceea evident că ne-am cunoscut și ne-am împrietenit și de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani”, a mai spus Oana Roman, care a dezvăluit acum că designerul  a trecut prin momente extrem de dificile: „Cred că a fost o situație-limită a lui, în care el s-a bazat pe mine și pe foarte puțini oameni din jurul lui. În momentul în care a ieșit de acolo, de unde a fost fără voia lui și fără vreo vină reală și nu-l mai băga nimeni în seamă. Și îmi aduc aminte că ne-am dus la un restaurant și s-a așezat la masă și nu s-a așezat nimeni lângă el. Și m-am așezat eu, surorile Vlasov (n.r. – Vanda şi Ingrid) și cred că mai era Dana Săvuică, nu mai țin minte exact. În rest nu s-a așezat nimeni cu el la masa atunci”, a spus Oana Roman penntru Ciao!.

Oana Roman a dezvăluit un secret bine ascuns al lui Cătălin Botezatu

Oana Roman a relatat recent despre o aventură pe care a trăit-o împreună cu Cătălin Botezatu în Egipt.

„Prin 1996 am avut parte de o aventură incredibilă. A venit Cătălin și îmi spune că pleacă în Egipt, la o prezentare de modă și că mergem în gașcă, împreună cu el. Eram 25 de femei și 5 bărbați. Făceam poze la piramide, cu fetele. Ne alergau ăia cu pistoalele pe acolo, pentru că fetele erau pe jumătate dezbrăcate. Vă dați seama, cum era Cătălin cu cele 25 de fete, se plimba prin bazar cu cârdul de femei!”, a spus Oana Roman despre secret bine ascuns al lui Cătălin Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *