Prima pagină » Cancan » Oana Roman a chemat Ambulanța în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu fiica ei, Isabela, după înmormântarea Mioarei Roman

Oana Roman a chemat Ambulanța în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu fiica ei, Isabela, după înmormântarea Mioarei Roman

28 feb. 2024, 13:36,
în Cancan

Oana Roman a fost nevoită să cheme Ambulanța acasă, în miez de noapte, după ce și-a înmormântat mama luni, 26 februarie. Însă, nu că ar avut ea probleme medicale, ci fiica ei, Isabela, care a acuzat o stare de rău. În ceea ce o privește pe Oana Roman, aceasta suferă enorm, fiind foarte afectată de pierderea celei mai dragi ființe din viața ei.

Necazurile se țin lanț de Oana Roman după înmormântarea mamei sale. Deși nu este deloc într-o formă bună, mai ales după pierderea suferită, Oana Roman se pare că s-a confruntat cu o situația neașteptată cu fiica ei, chiar în mijlocul nopții.

Oana Roman a chemat Ambulanța în miez de noapte

Știm cu toții faptul că Oana Roman este distrusă de durere după moartea mamei sale, de la care nu a lipsit nici Isabela, fiica ei. Potrivit surselor menționate, fiica vedetei s-ar fi consumat foarte tare pe parcursul înmormântării, mai ales când vedea cât de tristă și îndurerată este mama ei, astfel că stările de rău și-au făcut simțită prezența după ceremonia de înmormântare a bunicii ei.

Potrivit surselor Spynews.ro, se pare că Oana Roman nu e deloc bine și suferă extrem de tare după pierderea mamei sale. Totuși, nu doar ea traversează momente cumplite, ci și fiica ei. Nici Isabela nu trece prin cea mai bună perioadă, iar apropiații au dezvăluit că seara trecută a ajuns ambulanța acasă la ele, semn că lucrurile nu stau deloc bine.

Conform sursei citate, Isabela, fiica Oanei Roman, nu s-a simțit bine după ce și-a condus bunica pe ultimul drum, astfel că Oana Roman ar fi chemat salvarea acasă seara trecută, tocmai pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa pierderea bunicii materne

Nu doar Oana Roman a avut nevoie de susținerea celor din jur și a apropiaților în ziua înmormântării mamei sale, ci și fiica ei, Isabela. În timp ce vedeta era distrusă de durere, micuța avea nevoie de un umăr pe care se poate baza, astfel că a sperat până în ultima clipă că își va face simțită prezența tatăl ei, Marius Elisei.

Numai că acesta nu a dorit să își conducă fosta soacră pe ultimul drum și nici să aibă grijă de fiica lui din căsnicia cu Oana Roman în aceste clipe dureroase. În tot acest timp, Marius Elisei a ales să se plimbe alături de iubita lui și să își rezolve treburile și planurile din ziua respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *