Prima pagină » Cancan » Oana Roman a atras toate privirile pe litoralul românesc! Cum a intrat îmbrăcată în mare

Oana Roman a atras toate privirile pe litoralul românesc! Cum a intrat îmbrăcată în mare

09 aug. 2024, 12:55,
Cezar Bulgaru în Cancan

Oana Roman a fost în centrul atenției pe litoralul românesc! Se pare că vedeta a petrecut câteva zile la Mamaia și nu a ezitat să posteze fotografii în costum de baie pe rețelele sociale. Totuși, un detaliu a stârnit curiozitatea fanilor ei.

Fiica lui Petre Roman a profitat de vremea însorită pe plaja Manara Beach din Năvodari și nu a avut nicio ezitare să se afișeze în costum de baie. De-a lungul timpului, fotografiile cu vedeta în ținute minime au stârnit reacții controversate pe rețelele de socializare, dar iată cum s-a prezentat acum!

Oana Roman a atras toate privirile pe litoralul românesc

Recent, Oana Roman a apărut în costum de baie, după ce a fost criticată pentru greutatea suplimentară și aspectul fizic. Totuși, vedeta a ales să ignore comentariile negative și a continuat să se bucure de propria imagine.

De curând, Oana a reușit să slăbească semnificativ și să ajungă într-o formă de invidiat. De-a lungul timpului, a împărtășit public despre călătoria ei de slăbire și despre eforturile sale de a adopta un stil de viață mai sănătos. Aceasta a inclus diete, exerciții fizice și alte strategii pentru a-și atinge obiectivele de sănătate și fitness. Acum, se simte liberă să pozeze în costum de baie ori de câte ori dorește, fără a fi afectată de criticile altora. Astfel, vedeta nu s-a sfiit să se afișeze în costum de baie.

Fiica lui Petre Roman a ales un costum verde, neobișnuit, format dintr-o singură piesă care ar putea fi confundată cu o rochiță mini. Ținuta a fost completată de un halat de plajă alb, accesorizat cu o pereche de ochelari de soare și un colier cu perle.

Oana Roman a fost aproape de a-și pierde viața după naștere

Chiar și după atâția ani, Oana Roman rămâne concentrată pe aspectele pozitive, considerând acel moment ca fiind esențial în viața ei.

Ea spune că a experimentat o adevărată renaștere în urma acelei experiențe. În cele cinci zile petrecute în secția de reanimare, fiica lui Petre Roman a realizat că Dumnezeu o protejează și că doar El poate ghida direcția vieții ei.

„Am știut, atunci, că am niște îngeri păzitori foarte puternici. Am știut, atunci, că puterea lui Dumnezeu este infinită. Am simțit asta, în modul cel mai concret. Mi-am dat seama că viața mea e în mâinile Lui și el a știut pe cine să trimită, ca să mă salveze. Trebuia să mă vindec, pentru a-mi putea creşte copilul și am reușit. El a fost acolo”, a spus Oana Roman.

Prezentă pe litoralul românesc, Oana Roman a făcut senzație cu ținuta pe care a afișat-o pe plajă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *