Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman a arătat ce mărime poartă la haine, după ce a primit critici din partea fanilor

Oana Roman a arătat ce mărime poartă la haine, după ce a primit critici din partea fanilor

19 iul. 2024, 20:41,
în Cancan ultimă oră

Oana Roman a arătat ce mărime poartă la haine, după ce a primit critici din partea fanilor. Oana Roman se confruntă în continuare cu numeroase critici pe rețelele de socializare, acolo unde este zilnic foarte activă. Indiferent de subiectul pe care-l dezbate, zi de zi are parte de comentarii răutăcioase sau replici acide de la comunitatea ei. De data aceasta însă, i-a pus la punct pe toți cei care au făcut-o mincinoasă privind mărimea hainelor sale!

Fanii au reacționat imediat și i-au răspuns că nu are cum să fie mărimea S acea rochie. Ba mai mult, au criticat-o, precizând că ea nu încape într-o rochie atât de mică.

Oana Roman a arătat ce mărime poartă la haine

Oana Roman nu a ezitat și a răbufnit pe rețelele de socializare. După ce a povestit ce mesaje a primit, a ținut să facă dovada printr-un clip video, în care se vede clar că rochia purtată este într-adevăr măsura S, fiind cu un croi oversize.

„S-au activat baragladinele că am spus că rochia de pe mine este S oversize și au început să-mi scrie că sunt mincinoasă și nu am cum să încap într-un S. Fiind oversize, se potrivește la un M-L, asta am și explicat. Una mi-a zis să-i trimit eticheta, la propriu, mi-a zis să-mi fac o poză la eticheta rochiei că vreau să văd ce măsură e. Cam atât de departe s-a ajuns cu boala psihică în România, în online vreau să spun. Ca să înțelegeți, o să mă dezbrac și o să vă arăt eticheta ca să nu dormiți bine la noapte”, a spus Oana Roman la secțiunea de InstaStory.

Nu este pentru prima dată când Oana Roman se confruntă cu critici din partea fanilor

Din nefericire, Oana Roman se confruntă tot mai des cu critici din partea urmăritorilor ei, mai ales atunci când vine vorba despre aspectul ei fizic, silueta pe care o are sau chiar editarea pozelor. Recent, un fan i-a spus că ar fi slăbit după ce a părăsit-o Marius Elisei, așa că reacția ei a fost una vehementă, precizând că schimbările ei fizice s-au petrecut în urmă cu doi ani. De altfel, a explicat și că nu fostul soț a plecat din relație, ci ea a vrut despărțirea, fiind cea care l-a dat afară din casă, după lungi insistențe.

„Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul?”, a fost întrebarea primită de Oana Roman, în secțiunea de comentarii.

„Am slăbit acum aproape doi ani. Nici o legătură cu ce spui tu. Și nu m-a părăsit, eu l-am dat afară după ce m-am chinuit aproape un an să scap odată și să plece. Poți sta liniștită”, a replicat ea, vizibil deranjată.

De ce nu și-a refăcut Oana Roman viața amoroasă după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman nu se ascunde atunci când vine vorba despre viața ei privată sau cea profesională. Vorbește deschis în fața fanilor diferite subiecte, astfel că printre cele mai dese întrebări de când s-a despărțit de Marius Elisei este aceea dacă există cineva în viața ei. Până acum, vedeta a spus clar că nu se grăbește privind acest aspect, fiind concentrată pe creșterea și educația fiicei sale, dar și pe activitatea ei din punct de vedere al carierei.

„Ești implicată într-o relație în momentul de față?”, a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman, în sesiunea de Q&A, pe Instagram.

„Nu. Și nici nu mă gândesc să fiu prea curând. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a fost răspunsul oferit de vedetă, în urmă cu mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024