Prima pagină » Cancan » Oana Roman a ajuns pe litoral. Cum și-a făcut prezența vedeta după ce a slăbit

Oana Roman a ajuns pe litoral. Cum și-a făcut prezența vedeta după ce a slăbit

22 iun. 2021, 09:25,
BZI.ro, în Cancan

Oana Roman a ajuns pe litoral și și-a surprins fanii după ce a slăbit 20 de kilograme. Aceasta a mers alături de familie într-o mini-vacanță la Mamaia. Vedeta a reușit să dea multe kilograme jos și își uimește urmăritorii din mediul online cu fiecare apariție.

Lupta cu kilogramele continuă, deoarece Oana își dorește să aibă de acum încolo un stil de viață sănătos.

Oana Roman a ajuns pe litoral după ce a slăbit 20 de kilograme

Fiind foarte mândră de aspectul ei fizic, Oana Roman a împărtășit și cu cei care o urmăresc faptul că se simte din ce în ce mai bine în pielea ei.

Aflată pe litoral în interes de serviciu, vedeta a decis să îmbine utilul cu plăcutul și să se bucure și de câteva clipe la malul mării alături de familie. Oana a fost însoțită de Marius Elisei, fostul ei soț, cu care s-a împăcat recent, și de Iza, fiica lor.

Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat la mal, atrăgând atenția internauților prin apariția ei. Aceasta a optat pentru un costum de baie viu colorat, care îi scotea în evidență silueta, semn că se mândrește cu rezultatele ei, obținute în lupta cu kilogramele în plus.

Oana a ținut să transmită și un mesaj fanilor, ținând să le dezvăluie un vis de-al ei, pe care are de gând să și-l îndeplinească: „Marea este iubirea mea dintotdeauna. Și visul meu încă neîmplinit este să trăiesc într-un loc cald pe malul mării. Până atunci profit de orice ocazie să fiu lângă marea mea (…)”, a scris fiica lui Petre Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei își mai acordă o șansă

Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai acorde o șansă și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cei doi nu se ascund de ochii presei, ci dimpotrivă, postează pe paginile personale mesaje și fotografii în care arată foarte fericiți, alături de fiica lor.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei, la Antena Stars.

Mama Oanei Roman este bolnavă

Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, se confruntă și ea cu diferite afecțiuni, iar fata sa cea mică este cea care se ocupă mai mult de ea.

La un moment dat, în film ce filma pentru reality show-ul Andreei Mantea, fosta prezentatoare a izbucnit în lacrimi și a spus: “Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc”. Mărturisirea i-a frânt inima vedetei de la Kanal D, care i-a spus cuvinte de încurajare.

“Înainte ca mama sa facă recuperare nu era foarte bine și nu arăta ok. Sunt mandră că după o lună de tratament, mama arată așa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s-a părut atât de elegantă și distinsă și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare plăcere să ne facă Isa o poză. E o poză făcută în zi Sfântă și sunt tare liniștită în suflet că mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a transmis Oana Roman pe Instagram Stories, după ce mama ei s-a întors acasă de la centrul de recuperare unde a stat două luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *