Prima pagină » Cancan » Oana Radu, succes și suferință la Vocea României. Ce spune vedeta despre participarea la celebra emisiune care i-a schimbat viața

Oana Radu, succes și suferință la Vocea României. Ce spune vedeta despre participarea la celebra emisiune care i-a schimbat viața

22 nov. 2021, 14:11,
în Cancan

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar în trecut Oana Radu a avut parte de succes și suferință la Vocea României. Ce spune vedeta despre participarea la celebra emisiune care i-a schimbat viața este de-a dreptul surprinzător.

Oana Radu, succes răsunător la Vocea României   

Participarea la faimoasa competiție de la Pro Tv i-a adus cântăreței Oana Radu celebritatea. În 2011, artista a reușit să îi impresioneze pe jurații de la Vocea României, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu și Smiley. La doar 17 ani, vedeta a atras imediat aprecierea publicului cu vocea deosebită, fiind numită de jurați și telespectatori „Adele de România.” 

Oana Radu a ajuns atunci în echipa lui Marius Moga, dar nu a prins un loc în finală. Cu toate acestea, artista a fost extrem de apreciată pentru abilitățile vocale, iar după competiție a avut nenumărate proiecte de colaborare cu mai mulți cântăreți celebri din România.

Dincolo de succesul pe care l-a avut în cadrul emisiunii Vocea României, cântăreața a suferit extrem de mult din cauza criticilor celor din jur. Vedeta a fost sancționată pentru modul în care arăta, aceasta având la acea vreme 115 kilograme.

Oana Radu a mărturisit de mai multe ori că a avut de suferit încă din copilărie din cauza greutății și că nu poate uita replicile dure pe care le-a primit în adolescență. Cântăreața a fost umilită de bărbatul de care era îndrăgostită, dar a recunoscut că jignirile lui au motivat-o să slăbească.

„M-a motivat, însă, un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutatea, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge. Și mi-a zis să mergem să alergăm și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasă dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.”, a declarat cântăreața.

Cum i-a schimbat viața participarea la celebra emisiune de la Pro Tv

După participarea la Vocea României, Oana Radu a trecut prin mai multe transformări uluitoare. Pe lângă provocările din viața privată, vedeta și-a construit o carieră de succes după ce a avut mai multe proiecte muzicale alături de cântăreți celebri din România.

Oana Radu a recunoscut că participarea la celebra emisiune a reprezentat pentru ea o rampă de lansare pe scena muzicală românească. Mai mult decât atât, suferința din acea perioadă și frustrările cauzate de kilogramele în plus au determinat-o să evolueze și să se realizeze din punct de vedere profesional.

„Pentru mine Vocea României înseamnă în primul rând împlinirea celui mai mare vis al meu, cea mai importantă realizare de până acum , dar și o importantă rampă de lansare.”, a declarat la acea vreme vedeta tv.

Artista s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe drame care i-au schimbat viața, dar de fiecare dată a reușit să depășească situațiile grele. Una dintre suferințele care au marcat-o pe îndrăgita cântăreață își are originile în copilărie. Lipsa tatălui și frustrările din acea perioadă au determinat-o să nu mai fie atentă la fizicul ei.

„De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine. Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el”, a precizat Oana Radu.

În prezent, aceasta are o carieră de succes în muzică, dar și o siluetă de invidiat. Cântăreața a reușit să slăbească spectaculos, dar a recurs și la operațiile estetice pentru a obține fizicul mult dorit. 

Oana Radu a devenit celebră după ce a participat la emisiunea Vocea României. Artista se bucură de succes, fiind extrem de apreciată de public pentru talentul vocal deosebit.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *