Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Radu și-a refăcut viața după divorț? Detaliul care o dă de gol pe artistă

Oana Radu și-a refăcut viața după divorț? Detaliul care o dă de gol pe artistă

18 aug. 2024, 09:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Oana Radu iubește din nou? Artista a trecut printr-un divorț dificil în urmă cu un an și pare că a reușit să treacă peste toate problemele cu care s-a confuntat. A devenit o femeie mult mai puternică și acum și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat misterios!

Oana Radu a reușit să treacă peste durerea provocată de divorț și și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat? Pe rețelele de socializare a publicat o fotografie care a ridicat mai multe semne de întrebare printre fanii săi!

Oana Radu și-a refăcut viața amoroasă

Oana Radu a trecut printr-un divorț dureros de fostul soț în urmă cu aproape un an. Artista și Cătălin Dobrescu au fost căsătoriți trei ani și apoi au decis să o ia pe drumuri separate, din cauza neînțelegerilor. Totodată, a fost menționat și faptul că ei au avut o relație toxică. Despărțirea nu a fost una ușoare, fiindcă aceștia aveau de făcut partaj.

Cântăreața a trecut prin momente dificile, dar a reușit să treacă peste ele și să devină mult mai puternică. Oana Radu a dat de înțeles că iubește din nou. La secțiunea de InstaStory a publicat o imagine cu fundalul telefonului ei unde este alături de îl bărbat misterios. Nu a vrut să-i arate fața și a pus un emoji.

Un alt moment în care solista s-ar fi dat de gol a fost în cadrul unui spectacol pe care l-a avut. Un bărbat prezentabil a urcat pe scenă și i-a adus trandafir, apoi s-au sărutat, dar nu înainte ca Oana Radu să spună că este îndrăgostită de el.

Oana Radu a făcut mai multe dezvăluiri despre unul dintre colegii ei

În cadrul emisiunii „În culisele celebrității”, Oana Radu a făcut mai multe declarații cu privire la un bărbat important din viața ei. Cei doi lucrează împreună, iar acesta este unul dintre angajații săi. Mărturisește că o ajută întotdeauna și niciodată nu-i refuză cerințele, indiferent de oră.

Cei doi sunt foarte apropiați, iar artista considera că acesta o ar fin îndrăgostit în secret. Oana Radu spunea că se simte foarte bine în compania lui și a simțit o atracție. În prezent, nu se știe dacă Șerban este cel care i-a furat inima sau un alt bărbat care rămâne misterios.

„Șerban are interes la mine pentru că eu cred că mă place. Nu mi-a declarat-o în mod oficial că mă place. Nu îmi refuză niciodată nimic, mă ajută cu absolut orice, la orice oră din zi și din noapte. Este mâna mea dreaptă. Nu cred că ar fi ceva ce nu ar face pentru mine. Ok, poate că sunt șefa lui, mai sunt șefă și pentru ceilalți și nu se comportă așa. Suntem prieteni, mai am și alți prieteni, dar nu sunt la fel de apropiați”, a povestit în emisiunea „Culisele celebrității”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`