Prima pagină » Cancan » Oana Radu și-a cumpărat o vilă de lux. Ce s-a întâmplat cu apartamentul pe care-l avea cu fostul soț

Oana Radu și-a cumpărat o vilă de lux. Ce s-a întâmplat cu apartamentul pe care-l avea cu fostul soț

01 apr. 2024, 14:32,
în Cancan

După divorț, Oana Radu a întâmpinat anumite probleme cu fostul soț și a fost nevoită să-și cumpere o vilă, în care urmează să se mute. Cei doi dețineau un apartament care i-a rămas artistei, iar Cătălin Dobrescu trebuie să primească anumite compensații financiare. Cum înțelegerea dintre cei doi s-a schimbat, Oana Radu a decis să-și cumpere propria sa locuință.

Oana Radu se mândrește cu o carieră de succes, iar munca depusă în ultimii ani a adus-o pe tânăra cântăreață în ipostază în care se poate bucura de tot ceea ce își dorește. În schimb, pe plan personal lucrurile nu par să meargă prea bine pentru Oana Radu. Și aceasta deoarece, după o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin Dobrescu, artista a decis să pună punct relației, care a durat patru ani.

Oana Radu și-a cumpărat o vilă de lux

Oana Radu se numără printre persoanele publice de la noi din țară care obișnuiesc să își țină fani la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, dar și cu fiecare eveniment de care are parte, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Așa a făcut și de această dată, moment în care, în urmă cu puțin timp, vedeta din showbiz-ul de la noi a postat noi imagini cu vila impresionantă pe care și-a achiziționat-o și în care urmează să se mute. Oana Radu este mai fericită ca niciodată, după ce a reușit să își achiziționeze propria casă.

Cunoscuta cântăreață de la noi nu mai are mult până se va muta în vila de lux pentru care a muncit din greu, astfel că în acest moment casa se află în stadiul de amenajare. Iată noi imagini cu locuința impresionantă a vedetei din showbiz-ul românesc!

„Mi-am cumpărat casa visurilor mele și fix acum când vorbesc vă arăt imagini cu ea. Am zis așa, dacă nu mă pot bucura de acest apartament, las legea să rezolve toate problemele, pentru că eu am încredere în justiția română. Evident, în timpul acesta, eu nu pot să stau să-mi plâng de milă, pentru că eu așa sunt și am ales să-mi cumpăr cea mai frumoasă casă”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Cum arată noua locuință a artistei

Astfel, la doar câteva zile de când și-a anunțat fanii în privința investiției pe care a făcut-o, Oana Radu a postat noi imagini cu vila de lux pe care și-a cumpărat-o. Cântăreața a nu mai are mult până când se va muta, însă, potrivit imaginilor postate pe rețelele sociale, casa se află acum în stadiul de amenajare.

 

@eusuntoanaradu Sunt extraordinar de fericita sa va prezint noua mea casa ! ❤️🔥 #fyp #fyp #oanaradu #storytime #candamozigrea ♬ Beautiful Things (Sped Up) – Benson Boone

Cu toate acestea, vila Oanei Radu este gata pe exterior, în timp ce interiorul urmează să fie amenajat, mobilat și utilat în perioada următoare.

Această schimbare în viața ei intervine după ce fostul soț i-a forțat mâna în privința apartamentului pe care îl dețineau. După separare, cei doi au convenit ca apartamentul să-i rămână Oanei, iar Cătălin Dobrescu să obțină compensații financiare în decurs de un an de zile. Numai că, fostul ei soț a dorit banii mai repede, respectiv în termen de 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *