Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Radu s-a pozat cu abdomenul la vedere, după operație: „Am așteptat 29 de ani să postez asta”

Oana Radu s-a pozat cu abdomenul la vedere, după operație: „Am așteptat 29 de ani să postez asta”

12 apr. 2023, 11:40,
în Radio

Oana Radu și-a surprins fanii după ce s-a pozat cu abdomenul la vedere, aceasta trecând recent printr-o operație de abdominoplastie. Artista a slăbit considerabil după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus și a ajuns la forma dorită. În prezent, Oana Radu este mândră de ceea ce a reușit, însă recunoaște că a făcut eforturi considerabile.

Oana Radu este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Artista este nespus de mândră că a reușit să slăbească peste 120 de kilograme, fiind fericită cu noua sa siluetă.

Oana Radu s-a pozat cu abdomenul la vedere, după operație

Oana Radu a reușit să scape kilogramele nedorite, făcând mult sport și urmând o dietă echilibrată. Pe lângă toate acestea, artista a apelat în urmă cu câteva săptămâni la o operație de abdominoplastie, iar acum a postat prima imagine cu abdomenul la vedere. Internauții au fost de-a dreptul surprinși de rezultat, iar Oana Radu se declară cât se poate de fericită.

După cum se poate vedea cu ochiul liber, vedeta a reușit să slăbească considerabil, fiind acum într-o formă de zile mari. Oana Radu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a reușit să se transforme radical în ultimii ani, după ce a slăbit peste 120 de kilograme.

Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni a suferit o operație de abdominoplastie, iar acum le-a arătat fanilor prima imagine cu abdomenul său. Oana Radu este foarte mândră de noua sa siluetă.

„Prietenii și apropiații mei știu că am așteptat 29 de ani să postez poza asta”, a scris Oana Radu la descrierea imaginii.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Cum Oana Radu este o persoană activă în mediul online, ea postează deseori imagini cu ea și împărtășește cu internauții tot ce se întâmplă nou în viața ei. După ce a postat imaginea cu abdomenul la vedere, fanii au fost în extaz și au felicitat-o pentru ambiția ei.

„Ești adorabilă! Acum, atunci și întotdeauna! Există oameni care văd prin suflet, nu prin haine…”,„Felicitări pentru ambiție și reușită”, „Nu contează cât este de greu, contează să reușești”, „Superbă și ambițioasă”, „Felicitări pentru felul în care ai reușit să te transformi. Să ai puterea să te menții și să te perfecționezi mereu”, „Felicitări! Respect! Ești foarte frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea Oanei Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024