Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Radu, probleme de sănătate. Va ajunge pe masa de operație

Oana Radu, probleme de sănătate. Va ajunge pe masa de operație

25 feb. 2021, 22:02,
în Cancan ultimă oră

Oana Radu e una dintre cele mai apreciate vedete de la noi și toată lumea știe de schimbările majore ale vedetei.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a reușit să slăbească mai multe kilograme în ultimii ani, dar acum se confruntă cu mari probleme de sănătate din cauza dietelor de slăbire pe care le-a tot ținut.

Oana Radu va ajunge pe masa de operație

Artista s-a luptat foarte mult timp cu grave probleme de greutate. Însă, a reusit să slăbească așa cum și-a dorit si sa atinga forma perfectă, dar, se pare că s-a ales cu alte probleme de sănătate.Vedeta care a avut la un moment dat 120 de kilograme a slăbit enorm și a ajuns într-un final la puțin peste 55 de kilograme.

Ea le-a mărturisit fanilor că are probleme cu fierea și asta din cauza dietei Dukan care i-a afectat serios sănătatea, iar acum urmează să fie supusă unei interventii. Oana Radu a povestit pe Instagram care a fost diagnosticul primit de la medici.

„Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le miscăm în nicio direcție. Eu am descoperit că acestea ar fi apărut în perioada în care am ținut dieta Dukan, deci, din cauza dietei Dukan. Din câte am înțeles, trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare „, a povestit Oana Radu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Oana Radu, la un pas să fie părăsită de soț

Oana Radu a fost la un pas să fie părăsită de soț. Ca să scape de vigilentul ei soț, ea a început să mănânce în baie, ceea ce l-a supărat la culme pe bărbat care a vrut să o părăsească.

”Am început să mănânc în baie, asta până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic şi să vadă că mă îngraş. Îi spuneam că am reţinut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuţie serioasă cu el şi aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viciilor mele nu mai putem fi împreună.

El mi-a spus clar că îşi doreşte de la mine să schimb asta Mi-a zis că o să plece şi şi-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc ”, a mărturisit Oana Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *